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[P2-12] Administration of Buffers Lower the Incidence of Discolored Chicken Meat
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2008 .10
Use of Chicken Meat and Processing Technologies
한국가금학회지
2004 .03
환경온도와 항생제 대체물질이 닭 가슴살의 품질에 미치는 영향
한국축산식품학회지
2010 .01
계육 특이항체를 이용한 원료육 단백질의 검색
한국축산식품학회지
1998 .01
대학교 급식 소비자들의 닭고기 소비행태에 관한 연구 : 식품안전인증(HACCP)과 친환경인증 비교를 중심으로
한국유기농업학회지
2014 .01
Comparison of meat quality characteristics among 5 different Korean native chicken lines
한국가금학회 정기총회 및 학술발표회
2013 .11
Quality of chicken thigh meat from conventional and animal welfare farm in Korea
한국가금학회 정기총회 및 학술발표회
2018 .10
요구르트가 신선계육의 저장기간 동안 미생물학적 품질 특성에 미치는 영향
한국축산식품학회지
2009 .01
대학교 급식 식당의 닭고기 메뉴 소비 실태 분석
한국가금학회지
2012 .06
Effects of Irradiation on Meat Color
Food Science and Biotechnology
2003 .04
Consumer Demand for Fish,Red Meats and Chicken : A Case of Korea
해양정책연구
1997 .06
Differentiation of Deboned Fresh Chicken Thigh Meat from the Frozen-Thawed One Processed with Different Deboning Conditions
한국축산식품학회지
2014 .01
An Evaluation of Meat Characteristics and Fatty acid Composition of Chicken and Duck Breast and Leg Meat
한국축산식품학회 학술발표초록집
2006 .01
An Outline of Meat Consumption in the Indian Population - A Pilot Review
한국축산식품학회지
2014 .01
On the Quality Characteristics of the Commercial Smoked Chicken Breast Meat
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
쑥과 정어리유의 첨가가 계육의 품질 및 저장성에 미치는 영향
한국가금학회지
2006 .03
Physicochemical and Sensory Properties of Hanwoo Beef (1+) during Storage at Different Temperatures
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
미생물제제의 첨가 급여가 돼지와 육계의 성장 및 육질에 미치는 영향
한국축산식품학회지
2005 .01
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