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Status of Technology Development for Anti-Allergic Food
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Development of Anti-Allergic Food Using Natural Materials
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Strategy and Outline of Anti-Allergic Food Development
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Development of Anti-Allergic Functional Food Using Natural Materials
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
프로바이오틱스의 면역조절을 통한 알레르기 예방 및 치료효과
한국식품위생안전성학회지
2016 .01
Development of Next-Generation Probiotics and Its Applications
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Development of functional food materials to improve liver function of probiotics
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Probiotic 미생물 검사에 사용되는 다양한 방법들에 대한 현황과 향후 전망
Journal of Dairy Science and Biotechnology
2016 .01
Probiotic isolates from unconventional sources: a review
한국축산학회지
2016 .01
프로바이오틱스 안전성 문제 개선을 위한 안전성 평가방법의 제안
Journal of Dairy Science and Biotechnology
2020 .01
Establishment of a Public Probiotics Bank and Case Studies for Supporting Industrialization: Development of a Obesity Improvement Probiotics
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Anti-allergic effects of orally administered probiotic mixture in OVA-sensitized BALB/c mice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
프로바이오틱 요구르트의 기준, 규정, 검출에 관한 현황 및 전망: 총설
Journal of Dairy Science and Biotechnology
2023 .03
Probiotics: The Next Dietary Strategy against Brain Aging
Preventive Nutrition and Food Science
2022 .03
Probiotics: Past, present, and future perspectives
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Development of health functional foods using bioconversion capacity of probiotics
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
알레르기질환에서 프로바이오틱스의 예방 및 치료 효과
식품과학과 산업
2015 .03
Anti-allergic Effect of Sword Bean Pod (Canavalia gladiata) in IgE-Sensitized RBL-2H3 Cells
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
국내외 프로바이오틱스 제품 개발 현황
식품과학과 산업
2019 .09
Probiotics isolated from fermented foods that are effective in enhancing immunity
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
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