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Functional Evaluation of Lactobacillus spp. as Potential Probiotics Isolated from Kimchi
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
김치산업의 현황과 발전 방향
식품과학과 산업
2020 .06
Comparative Analysis on the Characteristics of Kimchi Regarding to Kimchi Preparations
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Probiotic properties of Lactobacillus pentosus KF340 isolated from Kimchi
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Complete genome sequence of Lactobacillus brevis SRCM101174 isolated from Kimchi
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Probiotic Characterization of Lactobacillus reuteri SYU308 Isolated from Kimchi
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Protective Effects of Lactobacillus sp. on Cellular Aging
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
The Characteristics of Lactic Acid Bacteria Isolated from Kimchi
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Physicochemical and Functional Properties of Hydroponic Ginseng Co-fermented by Bacillus sp. and Lactobacillus sp.
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Evaluation of Isolated Strains from Different Sources as Starter for Kimchi Fermentation
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Characterization of Psychrotrophic Lactic Acid Bacteria Isolated from Kimchi and Their Effect as a Fermentation Starter for the Green Onion Kimchi
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Sodium Reduction Trend of Kimchi
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Screening for Characteristics of Strains Isolated from Deep Sea Water when Inoculated into Kimchi
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Kimchi, the Role in Atherosclerosis
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
비건김치의 저장조건에 따른 유기산 및 휘발성염기질소의 변화
농업생명환경연구
2021 .10
Evaluation of Lactic Acid Bacteria Isolated from Kimchi as Antidiabetic Agents
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Effects of Kimchi Juice Extracted from Fresh or Ripened Cabbage Kimchi on the Decomposition of Pesticide
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
버섯 및 다시마 추출물과 갓의 첨가가 김치의 항산화 특성에 미치는 영향
한국식품영양학회지
2018 .01
Quality Characteristics of Salted Kimchi Cabbage Prepared with Fall Kimchi Cabbage Cultivars
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
The Current Status of Smart Technology in Kimchi Manufacturing Process
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
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