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Effect of Protectants on High-ethanol Producing Saccharomyces cerevisiae JBSC-95 Isolated from Makgeolli after Freeze Drying and Its Fermentative Properties
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Analysis of Makgeolli characteristics according to fermentation period by yeast strain
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Isolation of Wild Yeast and Optimization of Cultivation Condition from Korean Rice wine and Nuruk
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Comparison of the Quality Characteristics of Makgeolli Manufactured with Native and Imported Yeast
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Quality Characteristics of Korean Traditional Wines according to Storage Period by Rice Cultivar
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Screening of High-Alcohol Producing Yeasts for Quality Optimization of Distilled Spirits and Their Oenological Characteristics in Wine Making
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Metabolite Profiling of Makgeolli for the Understanding of Yeast Fermentation Characteristics during Fermentation and Aging
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Saccharomyces cerevisiae JIS 균주로 발효한 오디와인의 대사체 분석
Food Science and Preservation
2020 .04
한국 고구마 품종을 발효하여 만든 막걸리의 품질 특성
한국식품영양학회지
2020 .01
Screening and Characterization of Marine Biosurfactant-Producing Yeasts
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Isolation and Identification of Fibrinolytic Enzyme Producing Strain from Cheonggukjang
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Characterization of Saccharomyces cerevisiae Isolated from Korean Traditional Foods and Their Effect on Flavor Profile on Makgeolli Fermentation
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
보리와 밀 혼합막걸리의 품질특성
한국식품영양학회지
2016 .08
효모의 종류를 달리하여 제조한 동결 농축 청수 와인의 품질 특성
한국식품영양학회지
2020 .01
Development of Rice wine (Makgeolli) with Increased Solubility of Decursin and Decursinol angelate extracted from Angelica gigas Nakai
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Saccharomyces cerevisiae strains isolated from Korean rice wine alleviating intestinal inflammation
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Nutritional Characteristics and Biological Activity of Makgeolli added Soybeans
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Optimal production of distilled spirits using Makgeolli
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
발효온도에 따른 보리와 밀 혼합막걸리의 품질 특성
한국식품영양학회지
2017 .04
Quality Characteristics of Korean Traditional Wines with Different Amounts of Sorghum and Corn
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
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