지원사업
학술연구/단체지원/교육 등 연구자 활동을 지속하도록 DBpia가 지원하고 있어요.
커뮤니티
연구자들이 자신의 연구와 전문성을 널리 알리고, 새로운 협력의 기회를 만들 수 있는 네트워킹 공간이에요.
이용수
등록된 정보가 없습니다.
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
Effect of Heat Treatment Nuruk on Odor of Rice Wine
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Isolation, Identification and Fermentative Characteristics of High Ethanol Producing Yeasts Isolated from Makgeolli, Korean Traditional Rice Wine
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Saccharomyces cerevisiae JIS 균주로 발효한 오디와인의 대사체 분석
Food Science and Preservation
2020 .04
Characteristics of Dry Type Yakju Fermented with Yeast Strains Isolated from Korean Traditional Starter ‘Nuruk’
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Quality Characteristics of Korean Traditional Wines according to Storage Period by Rice Cultivar
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Quality Characteristics of Fermented Ginseng with Korean Traditional Nuruk
한국원예학회 학술발표요지
2023 .05
Isolation and Characterization of Useful Bacteria for Food Waste Decomposition from Korean Traditional Nuruk and Food Waste
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Brewing Characteristics of Chungju Mashed with Different Yeast Strains and Aspergillus Oryzae Isolated from Korean Rice Nuruk
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Identification of Molds from Jeju Traditional Nuruk
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
생균제제 효모 Kazachstania exigua CCSY27 및 쌀누룩을 이용하여 제조한 쌀-밀 막걸리의 품질 특성
Food Science and Preservation
2020 .02
효모의 종류를 달리하여 제조한 동결 농축 청수 와인의 품질 특성
한국식품영양학회지
2020 .01
Effects of the degree of milling on the quality characteristics of rice ‘Nuruk’
Food Science and Preservation
2020 .07
Sumizyme™을 이용한 쌀 증류주의 누룩취 저감화
한국식품영양과학회지
2015 .06
Changes in Physicochemical Properties and Enzyme Activities of Nuruk during Fermentation
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Antioxidant Activity of Fermented Green Tea According to the Type of Nuruks
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Comparison of rice beer fermented by different types of yeast
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Screening of High-Alcohol Producing Yeasts for Quality Optimization of Distilled Spirits and Their Oenological Characteristics in Wine Making
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
국산 시판 화이트 와인의 품질특성
한국식품영양학회지
2016 .08
High-throughput screening of probiotic yeast from native yeasts
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Bioactive metabolites from fermentation in Nuruk: potential health benefits and applications
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
0