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한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Changes in physicochemical properties of skate during fermentation at 10℃
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2017 .05
Identification of Molds from Jeju Traditional Nuruk
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Antioxidant Activity of Fermented Green Tea According to the Type of Nuruks
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Quality Characteristics of Fermented Ginseng with Korean Traditional Nuruk
한국원예학회 학술발표요지
2023 .05
Physicochemical Properties and Taste Measurement by Electronic Tongue for Doenjang Made with Various Salt Contents during Fermentation
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
온도를 달리한 누룩 발효 기간별 배양 유산균 변화 및 분리 유산균들의 효소 활성
Food Science and Preservation
2015 .12
Sumizyme™을 이용한 쌀 증류주의 누룩취 저감화
한국식품영양과학회지
2015 .06
Effect of Heat Treatment Nuruk on Odor of Rice Wine
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Fermentation Effects on Physicochemical Properties and Antidiabetes of Ecklonia cava
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
생균제제 효모 Kazachstania exigua CCSY27 및 쌀누룩을 이용하여 제조한 쌀-밀 막걸리의 품질 특성
Food Science and Preservation
2020 .02
Effect of Pre-treatments on the Physicochemical Properties of Pepper Leaves
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Quality Characteristics of Fermented Shrimp Added with Nuruk or Malt
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Optimum Fermentation Conditions and Fermentation Characteristics of Blueberry Fermentation Liquer
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Changes of Physicochemical Properties and Isoflavone Contents During Fermentation of Cereal Mixture by Tricholoma matsutake
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Changes in Physicochemical Properties of Rice Flour under Accelerated Aging Conditions
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Physicochemical Properties and Antioxidant Activity of Commercial Fruit and Vegetable Juice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Quality characteristics of low-salt fermented shrimp added with Nuruks and malt
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
한국전통 누룩에서 분리한 Wickerhamomyces anomalus SC-1의 양조특성
산업식품공학
2019 .01
Isolation of Wild Yeast and Optimization of Cultivation Condition from Korean Rice wine and Nuruk
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
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