지원사업
학술연구/단체지원/교육 등 연구자 활동을 지속하도록 DBpia가 지원하고 있어요.
커뮤니티
연구자들이 자신의 연구와 전문성을 널리 알리고, 새로운 협력의 기회를 만들 수 있는 네트워킹 공간이에요.
이용수
등록된 정보가 없습니다.
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
Quality Characteristics of Fermented Ginseng with Korean Traditional Nuruk
한국원예학회 학술발표요지
2023 .05
Changes in Physicochemical Properties and Enzyme Activities of Nuruk during Fermentation
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Sumizyme™을 이용한 쌀 증류주의 누룩취 저감화
한국식품영양과학회지
2015 .06
Antioxidant Activity of Fermented Green Tea According to the Type of Nuruks
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Effect of Heat Treatment Nuruk on Odor of Rice Wine
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Evaluation of Saccharomyces cerevisiae strains from Korean Traditional Nuruk for potential management of fatty liver diseases
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Bioactive metabolites from fermentation in Nuruk: potential health benefits and applications
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Isolation and Characterization of Useful Bacteria for Food Waste Decomposition from Korean Traditional Nuruk and Food Waste
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Quality Characteristics of Fermented Shrimp Added with Nuruk or Malt
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Characteristics of Dry Type Yakju Fermented with Yeast Strains Isolated from Korean Traditional Starter ‘Nuruk’
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Quality characteristics of low-salt fermented shrimp added with Nuruks and malt
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Isolation of Wild Yeast and Optimization of Cultivation Condition from Korean Rice wine and Nuruk
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
누룩추출물로 제조한 약주의 품질특성
한국식품과학회지
2016 .06
생균제제 효모 Kazachstania exigua CCSY27 및 쌀누룩을 이용하여 제조한 쌀-밀 막걸리의 품질 특성
Food Science and Preservation
2020 .02
도정도를 달리한 쌀누룩이 약주의 품질 변화에 미치는 영향
한국식품과학회지
2017 .06
Changes of Ginsenosides in Ginseng Fermented by Nuruk
한국약용작물학회 학술대회논문집
2022 .10
Active Components and Antioxidant Properties of Astragalus membranaceus Fermented with Korean Traditional Nuruk
한국약용작물학회 학술대회논문집
2023 .05
Changes in Ginsenoside Composition of Ginseng Fermented with Nuruk
한국약용작물학회 학술대회논문집
2023 .05
지력증강제 적용에 따른 고벌크 펄프몰드 특성변화 평가
펄프·종이기술
2021 .08
Bacteriocins Produced by Pediococcus acidilactici and Pediococcus pentosaceus Isolated from Korean Traditional Nuruk
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
0