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Isolation and Identification of Microorganisms for Food Waste Decomposition Activity from Soils
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Isolation and Identification of Microorganisms for Food Waste Decomposition Activity from Traditional Fermented Foods and Soils
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Characteristics of food waste: water and salinity contents
Korean Journal of Agricultural Science
2020 .06
A Study Microbial Community Analysis and Decomposition of Food Waste by Mix Strains
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Isolation and identification of lactic acid bacteria from Korean traditional fermented foods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Effects of Animal Waste Addition on Food Waste Compost under Co-composting
한국토양비료학회지
2017 .12
Quality Characteristics of Fermented Ginseng with Korean Traditional Nuruk
한국원예학회 학술발표요지
2023 .05
Identification of Molds from Jeju Traditional Nuruk
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
The Effect of Food Waste Compost and Livestock Manure on Chinese Cabbage (Brassica rapa var. glabra) Growth
한국토양비료학회지
2017 .12
식품산업의 글로벌 경쟁력 강화를 위한 “제4차 식품산업진흥 기본계획”
식품과학과 산업
2023 .09
Isolation of Wild Yeast and Optimization of Cultivation Condition from Korean Rice wine and Nuruk
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Food Industry and Food Additives
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Selection and characteristics of lactic acid bacteria isolated from Korean traditional food
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2016 .10
Application of Food Printing in the Food Industry
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Incubation of Scenedesmus quadricauda based on food waste compost
Korean Journal of Agricultural Science
2020 .12
The Effect of Food Waste Compost on Chinese Cabbage (Brassica rapa var. glabra) and Tomato (Solanum lycopersicum L.) Growth
한국토양비료학회지
2018 .11
Effect of Food Waste Compost on Crop Productivity and Soil Chemical Properties under Rice and Pepper Cultivation
한국토양비료학회지
2016 .12
충남 초․중학생의 무상급식에 대한 인식 및 만족도에 대한 연구
한국식품영양학회지
2016 .06
Comparing the composting characteristics of food waste supplemented with various bulking agents
Korean Journal of Agricultural Science
2019 .12
푸드테크에서의 식육 단백질 대체식품 활용방안 및 미래 전망
식품과학과 산업
2023 .09
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