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Moisture sorption isotherms of fresh and blanched yacon tuber flours
Food Science and Preservation
2018 .10
신선편의 과일·채소의 소비자 구매행동 및 기대하는 맛 수준 연구
산업식품공학
2023 .02
엑스선 조사처리된 신선편의 채소류의 미생물학적, 이화학적, 관능적 품질 평가
Food Science and Preservation
2017 .02
프락토올리고당을 함유한 야콘 추출물의 비피더스균에 대한 잠재적인 프리바이오틱 효과
한국식품과학회지
2020 .04
설탕 대체제로 야콘 시럽을 이용하여 제조한 스펀지케이크의 특성
한국식품영양과학회지
2016 .10
신선편의식품 포장기술
식품과학과 산업
2017 .06
Fruit Combination Effective in Maintaining Quality of Fresh-cut
한국원예학회 학술발표요지
2022 .05
Quality characteristics of fresh cut apples during storage according to processing steps and browning inhibitor treatment
Food Science and Preservation
2023 .06
Development of physical process for enhancing storage stability of fresh cut potato
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
신선편의 농산물 소비 현황 및 만족도 조사
한국식품영양학회지
2022 .04
고과당식이로 유도된 흰쥐에서 야콘 잎 추출물의 대사증후군 억제 효과
한국식품영양과학회지
2020 .12
Influence of chitosan coating and packaging materials on the quality characteristics of fresh-cut cucumber
Food Science and Preservation
2019 .07
신선편이 과일류의 발전 방안
한국원예학회 학술발표요지
2018 .05
Improve Storability of the Fresh-Cut Vegetables with Propolis
한국양봉학회 학술대회 자료집
2015 .03
Rapid Detection of Escherichia coli in Fresh Foods Using a Combination of Enrichment and PCR Analysis
한국축산식품학회지
2018 .01
포장방법과 저장온도가 신선편이 양파의 품질 및 미생물 생장에 미치는 영향
Food Science and Preservation
2016 .10
Extending Shelf Life of Fresh Cut Ginger Rhizomes by Hot Water Treatment
한국원예학회 학술발표요지
2016 .05
신선식품에 대한 Modified Atmospher e Packaging (MAP) 기술의 적용 현황
식품산업과 영양
2018 .06
Usage of fresh-cut fruits and vegetables and satisfaction according to the level of health consciousness
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Impact of Different Fresh-cut Components in Apple and Cherry Tomato on Respiration Rate and Physicochemical Factors
한국원예학회 학술발표요지
2019 .10
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