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Functional ingredients research trends by country
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Laboratory Work for Health Functional Ingredients Evaluation
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
The Trends and the Nutritional Ingredients of Medical Food
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
성별에 따른 대학생들의 친환경 식재료를 활용한 간편 가정식 구매의향 및 중요도-만족도 분석
한국식품영양과학회지
2015 .12
Insect Proteins as Food Ingredients
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Cases of Preclinical Research for Health Functional Ingredients Development
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Green ingredients: Transforming B2B with sustainable solutions
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Global trends in safety evaluation of functional food ingredients
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Menopause, Its Biological Aspect
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Development of Functional Food Ingredient for Immune-Enhancing Effects
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Development of Functional Ingredients from Horticultural Crops and Strategies for Their Industrialization
한국원예학회 학술발표요지
2021 .10
Pre-clinical research strategy for developing functional ingredient for joint health
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Food Ingredients and Human Intestinal Bacteria
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Development of Novel Ingredients for Metabolic Syndrome Management and Microbial Modulations
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Direction of policy for fostering the functional food industry with domestic ingredients
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Development of phytochemical library for healthy functional ingredients
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Menopause and Hormone Therapy
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
An Overview on Research & Development on Marine-Derived Functional Ingredients and the Government’s Support Measures
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Cell-Based Models to Study the Effect of Food Ingredients on Intestinal Barrier Function
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Consumer’s Sensory Perception of Natural Ingredients through Cross-Cultural Comparison
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
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