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한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Simultaneous Analysis of Diuretic Drugs in Food and Dietary Supplements Using LC/PDA and LC/MS/MS
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Optimization of the determination of vitamin B1 in infant formula and vitamin supplement by use of HPLC
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Carotenoids: Therapeutic Strategy in the Battle against Viral Emerging Diseases, COVID-19: An Overview
Preventive Nutrition and Food Science
2021 .09
Evaluation of Carotenoids Contents of Pumpkin Germplasms using HPLC
한국원예학회 학술발표요지
2023 .10
Simultaneous Analysis of Several Alkaloids in Food and Dietary Supplements Using LC/PDA and LC/QTOF
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Determination of Vitamin D in Domestic Foods by HPLC-MS/MS
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
건강기능식품 등 중 수용성 비타민 B군의 HPLC를 이용한 동시분석법
한국식품위생안전성학회지
2015 .01
Development of HPLC-PDA Simultaneous Analysis Method for 10 Red-Yellow Pigments in Rhei Radix et Rhizoma, Sappan Lignum, Rehmanniae Radix Preparpata and Clematidis Radixs
한국약용작물학회 학술대회논문집
2023 .05
Breeding of Cucumber Lines with High Carotenoid Content through Pyramiding of Two Carotenoid-Related Genes
한국원예학회 학술발표요지
2024 .11
Qualitative and Quantitative Analysis of Carotenoids and Chlorophylls in New Conical Type Paprika "Raon’
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Comparison of Vitamin A and Vitamin E amount between Animal Welfare and Non-Welfare Pork by HPLC-DAD
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
HPLC를 이용한 지역 농산물의 비타민 B6 함량 분석
한국식품영양학회지
2017 .08
Content Determination of Marker Components Using HPLC-PDA from the Extracts of Hydrangea serrata
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
HPLC-PDA와 LC-MS를 이용한 식음료 중 Dimethyl Dicarbonate 분석법 개발 및 유효성 검증
한국식품영양과학회지
2019 .09
Effect of Inter-lighting using Red + Blue LEDs with Far-red LED on Fruit Quality and Carotenoid Content of Red and Yellow Sweet Peppers
한국원예학회 학술발표요지
2021 .05
Comparative analysis between types and areas of maize carotenoids
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Rapid Quantitation of Vitamin D in Dairy Food by HPLC-MS/MS
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Simultaneous Determination of Phytochemical from Vitex rotundifolia using HPLC/PDA Analysis
한국원예학회 학술발표요지
2022 .05
Mining of Carotenoid Metabolic Pathway Genes from a Reference Citrus Genome and Development of Primer Sets for qRT-PCR Analysis of Their Gene Expression
한국원예학회 학술발표요지
2021 .10
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