개인구독
소속 기관이 없으신 경우, 개인 정기구독을 하시면 저렴하게
논문을 무제한 열람 이용할 수 있어요.
지원사업
학술연구/단체지원/교육 등 연구자 활동을 지속하도록 DBpia가 지원하고 있어요.
커뮤니티
연구자들이 자신의 연구와 전문성을 널리 알리고, 새로운 협력의 기회를 만들 수 있는 네트워킹 공간이에요.
이용수
등록된 정보가 없습니다.
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
Analysis of Change Components in Kimchi during Fermentation
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
김치산업의 현황과 발전 방향
식품과학과 산업
2020 .06
Protective effect of Cirsium japonicum var. maackii against oxidative stress in C6 glial cells
Korean Journal of Agricultural Science
2018 .09
Comparative Analysis on the Characteristics of Kimchi Regarding to Kimchi Preparations
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Variation in the functional compounds of molten salt Kimchi during fermentation
Korean Journal of Agricultural Science
2019 .03
Fermentation Characteristics of Low-Sodium Kimchi Containing Amino Acids
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Fermentation Characteristics of Kimchi Prepared with mannitol-producing starter on Fermentation Temperature
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Antioxidant effects of Cirsium japonicum var. maackii on oxidative stress in C6 glial cells and mice
Korean Journal of Agricultural Science
2022 .03
Evaluation of Isolated Strains from Different Sources as Starter for Kimchi Fermentation
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
비건김치의 저장조건에 따른 유기산 및 휘발성염기질소의 변화
농업생명환경연구
2021 .10
Fermentation Characteristics of Kimchi with Jeotgal Alternative Materials
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
The effect of pre-fermentation periods on preventing pressure build-up/volume expansion of Kimchi packages
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Fermentation Characteristics of Kimchi added with Oyster Hydrolysate Powder
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Effect of Donganme (Sorghum bicolor L. Moench) against oxidative stress in vitro and in a cellular system in glial cells
Korean Journal of Agricultural Science
2020 .09
Kimchi, the Role in Atherosclerosis
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Characterization of Psychrotrophic Lactic Acid Bacteria Isolated from Kimchi and Their Effect as a Fermentation Starter for the Green Onion Kimchi
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
H₂O₂로 유도된 C6 신경교세포의 세포사멸에 대한 감초 추출물과 감초 활성물질의 보호효과
한국약용작물학회지
2017 .10
Protective Effect of Rubus occidentalis on H₂O₂- Induced Oxidative Stress in C2C12 Cells
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Survival of Pathogenic E. coli in Low Salt Cabbage Kimchi During Fermentation
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Effects of Characteristics of Jeotgal on the Volatile Compound and Quality Properties of Kimchi during Fermentation
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
0