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Changes in Microbial Community during Kimchi Fermentation Process by Carbon Dioxide Treatment
한국미생물학회 학술대회논문집
2019 .04
Microbial Niches in Raw Ingredients Determine Microbial Community Assembly during Kimchi Fermentation
한국미생물학회 학술대회논문집
2020 .10
Dynamics of Bacterial and Viral Communities during Kimchi Fermentation
한국미생물학회 학술대회논문집
2021 .08
Starter Cultures for Kimchi Fermentation
한국미생물학회 학술대회논문집
2015 .04
Genomic and Metabolic Features of Kimchi Lactic Acid Bacteria during Kimchi Fermentation
한국미생물학회 학술대회논문집
2018 .04
상업용 김치와 담금 배추김치의 발효에 따른 품질특성 변화
한국식품조리과학회지
2017 .01
Effects of Temperature on Bacterial Communities, Metabolites, and Flavoring Compounds during Kimchi Fermentation
한국미생물학회 학술대회논문집
2019 .04
Microbial Community Analysis Using MinION Sequencing of Home-made Kimchi in Korea
한국미생물학회 학술대회논문집
2022 .10
인천지역 고등학생들의 김치에 대한 인지 및 선호도에 관한 연구
한국식품조리과학회지
2017 .01
Metabolomics Based Interpretation of Microbial Fermentation
한국미생물학회 학술대회논문집
2016 .04
Optimization of a Fermentation Process to Improve Microbial Production of Heme
한국미생물학회 학술대회논문집
2022 .10
Source Tracking and Succession of Kimchi Lactic Acid Bacteria during Fermentation
한국미생물학회 학술대회논문집
2016 .04
Occurrence and Inhibition of White Colony-forming Yeast in Kimchi Fermentation
한국미생물학회 학술대회논문집
2020 .10
한국 거주 중국인을 대상으로 한 한국 김치에 대한 정성적 기호도 조사
동아시아식생활학회지
2017 .04
Changes in the Microbial Community of the Mottled Skate (Beringraja pulchra) during Alkaline Fermentation
Journal of Microbiology and Biotechnology
2020 .01
Comparison of Microbial Community Profiling on Korean Salting Foods, Kimchi and Jeotgal, Using Next Generation Sequencing
한국미생물학회 학술대회논문집
2021 .08
Microbial community succession and oligosaccharide changes during Meju fermentation
한국분석과학회 학술대회
2022 .11
Microbial community succession and oligosaccharide changes during Meju fermentation
한국분석과학회 학술대회
2022 .11
Production of Lactobacillus brevis WK12, a Microbial Additive for Kimchi Fermentation, and Studies on Its Formulation Strategy Using Soy Powder and Microencapsulation
한국미생물학회 학술대회논문집
2016 .04
Comparative Analyses of Kimchi Fermentation Process according to the Leuconostoc mesenteroides Strains as Starters
한국미생물학회 학술대회논문집
2022 .10
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