지원사업
학술연구/단체지원/교육 등 연구자 활동을 지속하도록 DBpia가 지원하고 있어요.
커뮤니티
연구자들이 자신의 연구와 전문성을 널리 알리고, 새로운 협력의 기회를 만들 수 있는 네트워킹 공간이에요.
이용수
등록된 정보가 없습니다.
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
Vitamin E Analysis in Commonly Consumed Foods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Vitamin K Analysis in Commonly Consumed Foods in Korea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Analysis of Sugars in Commonly Consumed Foods in Korea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Monitoring of Vitamin D Content in Domestic Foods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Vitamin K1 Content of Green Vegetables Commonly Consumed in Korea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Determination of Vitamin D in Domestic Foods by HPLC-MS/MS
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Analysis of vitamin E contents of carbohydrate-rich foods commonly consumed in Korea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Foods and New Era
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
The Study on Contents of Vitamin D in Frequently Consumed Food
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Folic acid and Vitamin C Content of Korea’s Domestic Foods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Utilization of Affective/Sensory Science to Develop Care Foods and Future Foods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Analysis of Fat-Soluble Vitamin (β-carotene, Retinol and Tocopherol) in Processed Fisheries Foods Consumed in Korea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Elderly-Friendly Foods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Trends in Korean Health Functional Foods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Analysis and Monitoring of Polydimethylsiloxane and Silicon Dioxide in Processed Foods and Health Functional Foods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
다소비 식품에 대한 비타민 D 함량 분석
Food Science and Preservation
2022 .02
Folate Content of Ready-To-Eat Foods Consumed in Korea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Strategies to Promote the Korea Functional Foods Industry
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Strategy for Health Claim in Conventional Foods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Folate Content in Traditionally Fermented Foods Commonly Consumed in Korea Measured after Trienzyme Extraction
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
0