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수확 후 온도처리가 복숭아 (‘미백도’ 및 ‘수미’) 저온 저장 중 품질에 미치는 영향
한국원예학회 학술발표요지
2017 .10
기후변화 시나리오에 근거한 CO₂처리가 고추의 생육양상 및 과실특성에 미치는 영향
한국원예학회 학술발표요지
2015 .05
Genome-wide genetic variation and comparative transcriptome analyses of citrus mutant Jedae-unshiu and wild-type Citrus unshiu
Plant Biotechnology Reports
2023 .02
Comparative Responses of Fruit Quality and Anthocyanin to Fruit Ripening Stages and Shelf Life in Strawberry Fruit
한국원예학회 학술발표요지
2020 .11
Effect of crop load on the yield, fruit quality, and fruit mineral contents of ‘RubyS’ apples
Korean Journal of Agricultural Science
2022 .09
Indole-3-Acetic Acid, a Possible Hormone Involved in Chilling Injury of Pepper (Capsicum annuum L.) Fruit
한국원예학회 학술발표요지
2023 .05
The Effects of Fruit Load and Thinning Time on the Yield and the Fruit Quality of Pear ‘Whangkeumbae’
한국원예학회 학술발표요지
2019 .05
Identification of CaAN3 as a Fruit-specific Regulator of Anthocyanin Biosynthesis in Pepper (Capsicum annuum)
한국원예학회 학술발표요지
2022 .05
국내 포도의 단위생산량 변화와 기후변화 영향
한국원예학회 학술발표요지
2017 .05
Development of HRM Markers Associated with CMVP1 Resistance in Chili Pepper (Capsicum annuum L.)
한국원예학회 학술발표요지
2018 .05
Investigation of Hormones and ABA Signaling Factors Involved in Capsicum annuum Fruit Ripening
한국원예학회 학술발표요지
2022 .05
기후변화 시나리오에 근거한 온도상승이 고추의 생육양상 및 과실특성에 미치는 영향
한국농림기상학회지
2015 .01
Effect of Planting Distance of One Stem Training Method Cultivation on Growth and Yield of Sweet Pepper (Capsicum annuum L.)
한국원예학회 학술발표요지
2016 .10
Effects of Mechanical Flower Thinning on Fruit Set and Fruit Quality of ‘Fuji’ Apples
한국원예학회 학술발표요지
2022 .11
QTL Mapping and SNP Marker Development for α-glucosidase Inhibitory Activity in Pepper (Capsicum annuum L.) Leaf and Fruit Using Genotyping-by-sequencing Analysis
한국원예학회 학술발표요지
2020 .11
파프리카 여름재배 정식시기별 과실특성과 저장성 비교
한국원예학회 학술발표요지
2017 .10
Characteristics of Fruit Setting, Growth and Fruit on Jujube by Different Depth and Frequency of Root Cutting
한국원예학회 학술발표요지
2018 .05
Morphological, Physiological Features and Antioxidants Activities of Pepper (Capsicum annuum) in Low Temperature Stress
한국원예학회 학술발표요지
2017 .05
Effect of Fruit Numbers on the Growth and Fruit Quality in Muskmelon Plants Showing Leaf Yellowing Symptoms
한국원예학회 학술발표요지
2015 .10
Identification of Novel Loci for Plant Architecture in Pepper (Capsicum annuum)
한국원예학회 학술발표요지
2023 .05
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