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Changes in Sensory Compounds during Dry Aging of Pork Cuts
Food science of animal resources
2019 .01
일본 수입돈육과 브랜드사례로 본 일본 돈육산업의 생존전략
축산식품과학과 산업
2019 .01
Analysis on difference of consumer’s evaluation on visual features of pork cuts
한국축산학회지
2021 .01
여름철 운송밀도에 따른 돼지 등급 및 육질 특성 변화
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
가공식품 중 돈육 검출을 위한 샌드위치 ELISA 개발
한국식품과학회지
2015 .06
Combined Effect of Aging and Irradiation on Physicochemical Quality of Pork Shoulder
Food science of animal resources
2019 .01
Comparison of Meat Quality Characteristics of Wet- and Dry-aging Pork Belly and Shoulder Blade
한국축산식품학회지
2018 .01
Effects of Drying Condition and Binding Agent on the Quality Characteristics of Ground Dried-Pork Meat Products
한국축산식품학회지
2015 .01
가죽나물 분말을 첨가한 돈육 패티의 항산화 활성 및 품질특성
한국식품영양과학회지
2022 .02
Quality Improvement of Pork Loin by Dry Aging
한국축산식품학회지
2016 .01
Analysis of the electrical properties of pork to discriminate between fresh and frozen/thawed pork
Korean Journal of Agricultural Science
2021 .12
Vitamin B12 Content of Korean Beef, Pork, and Chicken Cuts
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Comparison of Physicochemical Properties between Standard and Sow Pork
한국축산식품학회지
2018 .01
돈지육 및 돈육 중 열안정성 단백질의 존재 확인과 이의 항원성 확인
한국식품위생안전성학회지
2016 .01
Effects of Aging and Aging Method on Physicochemical and Sensory Traits of Different Beef Cuts
Food science of animal resources
2019 .01
Effect of Various Types of Starters on Dry-Cured Pork Ham
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Food Bioactive Compounds, Diabetes and Aging
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Characteristics of pork belly consumption in South Korea and their health implication
한국축산학회지
2015 .01
Replacement of Pork Meat with Pork Head Meat for Frankfurters
한국축산식품학회지
2016 .01
Correlation of electrical conductivity and color with water loss and shear force of pork loin
Korean Journal of Agricultural Science
2024 .09
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