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대두 탈지 처리가 식물조직단백 조직화 특성에 미치는 영향
Food Science and Preservation
2023 .10
검정콩가루의 품질 및 항산화 특성에 미치는 발아 및 볶음처리의 영향
산업식품공학
2018 .01
국내 유통 콩 및 녹두가루 제품의 품질 특성
한국식품영양학회지
2017 .10
Analysis of the isoflavone content, antioxidant activity, and SDS-PAGE of cheese analogs produced with different proteolysis and soymilk residue contents
Applied Biological Chemistry
2015 .01
Quality Characteristics of Fermented Black Soy Beans by Strain
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Evaluation of Prebiotic Potential of Soy Protein Isolate-Based Imitation Cheeses
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
발아 및 볶음조건별 녹두가루의 품질 및 이화학 특성 변화
한국식품영양학회지
2018 .01
Analyzing quality characteristics of texturized vegetable protein using defatted soy flour with rice flour and rice starch
Food Science and Preservation
2024 .08
A Study on the Quality Characteristics of Rice Flour Processed in Different Pre-Treatment Method
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Effects of Gums on the Quality Characteristics of Texturized Vegetable Protein Using Defatted Soy Flour
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Variation in the Bacterial Community of Soy Sauce Depending to the Size of Fermented Soybean Lumps by Fermentation Period
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Physical and thermal properties of different rice flours
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Functionality Analysis on Tomato-fermented Soy Sauce
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Optimization of Hydrolysis Conditions for the Preparation of Soy Peptides from Soy Protein Isolates by Alkaline Protease
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
콩 발효식품(된장 및 간장)에서 분리된 Bacillus 그룹의 다양성과 이들의 청국장 발효특성
Food Science and Preservation
2020 .12
Quality Characteristics of Soy Protein According to the Extraction pH Conditions
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Development of Multi-Functional Enzyme Food Using Roasted Wheat Brand Flour Fortified with Poly-γ-Glutamic Acid and "γ-Aminobutyric Acid by Co-Fermentation.
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
유산균 발효 다시마(Saccharina japonica) 분말이 첨가된 조미간장의 품질 특성
한국수산과학회지
2018 .12
두류가 첨가된 글루텐-프리 쌀쿠키의 품질 특성에 가공방법이 미치는 영향
한국식품과학회지
2018 .10
지역별 옹기에서 발효된 한국 전통간장의 항산화 활성
한국식품영양과학회지
2015 .06
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