지원사업
학술연구/단체지원/교육 등 연구자 활동을 지속하도록 DBpia가 지원하고 있어요.
커뮤니티
연구자들이 자신의 연구와 전문성을 널리 알리고, 새로운 협력의 기회를 만들 수 있는 네트워킹 공간이에요.
이용수
등록된 정보가 없습니다.
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
Growth and Physiology Response of Coffea (C. arabica L.) Seedlings Treated with Deep Sea Water
한국원예학회 학술발표요지
2016 .10
커피 삽목번식 시 상토배합에 따른 삽수의 발근 및 생육 특성
한국원예학회 학술발표요지
2020 .11
커피와 커피박 침출주의 항산화 활성 및 주요 생리활성 물질의 비교 분석
Food Science and Preservation
2016 .08
Antioxidant Activities of Ethiopian Coffea arabica cv. Heirloom Coffee Extracts with Different Roasting Conditions
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Physicochemical Characteristics of Ethiopian Coffea arabica cv. Heirloom Coffee Extracts with Different Roasting Conditions
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Determination of Hydroxycinnamic Acids and Antioxidant Activity of Roasted Coffea arabica
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Chemosensory and physicochemical analyses of regular and decaffeinated coffee (Coffea arabica from Ethiopia) with various processing conditions
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
An Extract and Fractions from Coffea arabica Sediment on Antioxidant and Anti-Tyrosinase Activities, and on the Quality of Whiteleg Shrimp (Litopenaus vannamei ) during Refrigerated Storage
Preventive Nutrition and Food Science
2021 .09
Antioxidant Activities of El Salvadoran Coffea arabica cv. Bourbon Coffee Extracts with Different Roasting Conditions
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Physicochemical Characteristics of El Salvadoran Coffea arabica cv. Bourbon Coffee Extracts with Different Roasting Conditions
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
로스팅 조건에 따른 엘살바도르산 Coffea arabica cv. Bourbon 커피의 이화학적 특성
한국식품과학회지
2020 .06
Comparison of Major Compounds of Coffee Tree Leaf Extractby Varieties Cultivated in Korea
한국약용작물학회지
2022 .12
Antioxidant and Anti-Glycation Activities of the Decoction Extract and Its Fractions of Brazil Santos ( Coffea Arabica)
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
커피(Coffee arabica L.) 종자의 종피제거 처리가 발아에 미치는 영향
한국원예학회 학술발표요지
2020 .11
소형양배추 봄작형 재배시 품종별 생육특성과 수확적기
한국원예학회 학술발표요지
2016 .10
Analysis of Main Compound Related to Sensory Attributes in Roasted Coffee (Arabica)
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
단동비닐하우스에서 봄 재배시 엽수에 따른 생육 및 수량 비교
한국원예학회 학술발표요지
2019 .05
로스팅 조건에 따른 엘살바도르산 Coffea arabica cv. Bourbon 커피의 항산화 활성
한국식품영양과학회지
2019 .12
로스팅 조건에 따른 Ethiopian Coffea arabica cv. Heirloom 커피의 항산화 활성
한국식품영양과학회지
2019 .12
수박 고온기 2기작 재배시 품종별 생육특성
한국원예학회 학술발표요지
2023 .10
0