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2020 .10
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2019 .10
Comparison on the water soluble carbohydrate contents in the prime core set of Korean soybean germplasms using HPLC/ELSD
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Fat Content and Their Fatty Acid Composition in Korean Human Milk
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2019 .10
콩 유전자원의 지방함량과 지방산조성 평가 및 유용자원의 선발
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2015 .01
Classification of Perilla Germplasms Based on Oil and Fatty acids Contents Combining with Multivariative Analysis
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2024 .10
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2018 .01
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2016 .01
Change in Size and Fatty Acid Composition according to the Growth Duration of Mealworm
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2020 .10
벼 키다리병 저항성 유전자원 탐색
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2016 .01
Variance component QTL analysis for fatty acid composition in breast and thigh meats in Korean native chicken
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2015 .11
들깨 유전자원의 지방산 변이 및 rosmarinic acid와 caffeic acid의 함량에 따른 항산화 활성 비교
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2019 .04
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2017 .05
Determination of Catechin Content in Korean Tea Germplasms
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
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2017 .01
Genome-wide association study for fatty acid composition of breast meat in F2 crossbred chicken population
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염화지방산의 탄소수별 기상 그라프트 처리 효율 비교 분석
펄프·종이기술
2020 .08
Bio-Based Antimicrobials Derived from Fatty Acids
한국식품영양과학회 학술대회발표집
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Processing and Quality Characteristics of New Canned Fish Products Contained Omega-3 Fatty Acids
수산해양교육연구
2019 .04
Effect of Growth on Fatty Acid Composition of Total Intramuscular Lipid and Phospholipids in Ira Rabbits
한국축산식품학회지
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