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한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Application of Fats and Oils in Food Industry
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Valorization of refined sardine oil in canned Sardina pilchardus
Food Science and Preservation
2024 .08
Analysis of Fatty Acids in Liver and Heart of Chicken By-products
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
방사무늬김(Pyropia yezoensis)의 가열조건 및 저장기간에 따른 영양소와 색소함량의 변화
한국수산과학회지
2018 .06
산지별 홍화씨의 화학적 성분 특성
한국식품영양학회지
2019 .01
Effect of Growth on Fatty Acid Composition of Total Intramuscular Lipid and Phospholipids in Ira Rabbits
한국축산식품학회지
2015 .01
Fat Content and Their Fatty Acid Composition in Korean Human Milk
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Body Fatty and Amino Acid Composition of a Native Bumblebee, Bombus ignitus Relative to B. terrestris of Foreign Origin in Korea
Journal of Apiculture
2017 .06
Comparison of fatty acids contents of Paroctoopus dofleini, Todardes pacificus and Loligo edulis by processing conditions
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2021 .04
Difference of Volatile Compounds According to Fatty Acid Contents of Three Different Coffee
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Study on the fatty acid profile of phospholipid and neutral lipid in Hanwoo beef and their relationship to genetic variation
한국축산학회지
2019 .01
Antimicrobial Effect of Vetiver Oil and Its Applications on Active Packaging
한국펄프·종이공학회 학술발표논문집
2015 .10
국내산 백태 품종의 지방산 및 유리아미노산 조성
한국식품영양학회지
2024 .04
국내 홀스타인의 우유 내 지방산의 산차 및 비유기간별 유전모수 추정
Journal of Animal Breeding and Genomics
2022 .09
The Effects of Natural Antimicrobial Ingredients on Physicochemical and Antimicrobial Properties of Naturally Cured Sausages
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Concentration of ω-3 Fatty Acids Via Candida rugosa Lipase-catalyzed Esterification with Phytosterol And Fatty Acid from Anchovy Oil
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Research insights into omega-3 fatty acids as dietary supplements in Korea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
쏘팔메토(Saw Palmetto) 열매 추출물의 이화학적인 특성 연구
한국식품영양학회지
2023 .06
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