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Effect of Dietary Lipid Sources on Body Fatty Acid Composition of Chinese Longsnout Catfish Leiocassis longirostris Günther
Fisheries and Aquatic Sciences
2015 .01
Fat Content and Their Fatty Acid Composition in Korean Human Milk
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
잣기름을 활용한 혼합유의 지방산 분석
농업생명환경연구
2021 .10
Valorization of refined sardine oil in canned Sardina pilchardus
Food Science and Preservation
2024 .08
식물성 기름을 이용한 전통한지 유지(油紙)의 제조 및 열화 특성 (I) : 전통한지 유지(油紙) 제조용 식물성 기름의 특성
펄프·종이기술
2018 .10
Effect of Growth on Fatty Acid Composition of Total Intramuscular Lipid and Phospholipids in Ira Rabbits
한국축산식품학회지
2015 .01
산지별 홍화씨의 화학적 성분 특성
한국식품영양학회지
2019 .01
방사무늬김(Pyropia yezoensis)의 가열조건 및 저장기간에 따른 영양소와 색소함량의 변화
한국수산과학회지
2018 .06
국내 홀스타인의 우유 내 지방산의 산차 및 비유기간별 유전모수 추정
Journal of Animal Breeding and Genomics
2022 .09
Body Fatty and Amino Acid Composition of a Native Bumblebee, Bombus ignitus Relative to B. terrestris of Foreign Origin in Korea
Journal of Apiculture
2017 .06
Effects of black soldier fly larvae oil on gut physiology and fatty acid composition of abdominal fat in broiler chickens
한국가금학회 정기총회 및 학술발표회
2019 .06
Analysis of Fatty Acid Composition and Phospholipid Content of Drone Pupae ( Apis mellifera L.) Using Different Pre-treatment Methods
Journal of Apiculture
2024 .11
Study on the fatty acid profile of phospholipid and neutral lipid in Hanwoo beef and their relationship to genetic variation
한국축산학회지
2019 .01
Variation of Protein, Lipid, Fatty Acid and Sugar Contents of Soybean Seeds in Drought Condition
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Oven-Roasting Effects the Fatty Acid Composition, Antioxidant Properties, and Oxidative Stability of Pomegranate(Punica granatum L.) Seed Oil
Preventive Nutrition and Food Science
2024 .06
국내산 백태 품종의 지방산 및 유리아미노산 조성
한국식품영양학회지
2024 .04
염화지방산의 탄소수별 기상 그라프트 처리 효율 비교 분석
펄프·종이기술
2020 .08
건조 녹차잎 첨가량에 따른 열수추출 된 마유의 품질특성관찰
산업식품공학
2018 .01
Concentration of ω-3 Fatty Acids Via Candida rugosa Lipase-catalyzed Esterification with Phytosterol And Fatty Acid from Anchovy Oil
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Agro-morphological Characters, Total Phenolic Content, and Fatty Acid Compositions of Safflower Genetic Resources
한국약용작물학회지
2021 .02
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