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한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Time Course Effects of Fermentation on Fatty Acid and Volatile Compound Profiles of Cheonggukjang, Using New Soybean Cultivar
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Volatile Compounds, Phenolic Compounds, and Free Sugars in Roasted Coffee Beans that Influence Sensory Evaluation
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
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한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
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식품과학과 산업
2020 .12
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한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
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한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
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한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
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Preventive Nutrition and Food Science
2019 .06
COVID-19 Home Café: A Study on Dalgona Coffee Distinguished by Stirring Times with GC-MS and Statical Analysis
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Comparison of fatty acids contents of Paroctoopus dofleini, Todardes pacificus and Loligo edulis by processing conditions
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2021 .04
콩 품종에 따른 발효물의 아미노산과 향기성분 특성
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2019 .01
커피와 커피박 침출주의 항산화 활성 및 주요 생리활성 물질의 비교 분석
Food Science and Preservation
2016 .08
Robot versus human barista: Comparison of volatile compounds and consumers’ acceptance, sensory profile, and emotional response of brewed coffee
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
염화지방산의 탄소수별 기상 그라프트 처리 효율 비교 분석
펄프·종이기술
2020 .08
Bioconversion of coffee extract via lactic acid bacteria
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Bio-Based Antimicrobials Derived from Fatty Acids
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
성인 여성에서 커피 섭취와 허리둘레를 기준으로 한 비만과의 관련성 - 2012~2016 국민건강영양조사 자료를 이용하여
한국식품영양학회지
2019 .01
Coffee Berry Pulp Extract Suppresses Adipogenesis, Lipogenesis and Fatty Acid Transport in 3T3-L1 Cells
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
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