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Inhibitory Effects of Coffee Berry Pulp Extract on Lipogenesis and Lipid metabolism in Palmitic Acid-Treated HepG2 Cells
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Difference of Volatile Compounds According to Fatty Acid Contents of Three Different Coffee
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
alacia reticulate Extract Directly Suppresses the Adipogenesis and Lipogenesis and Stimulates the Lipolysis and Thermogenesis in Adipocytes
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Effects of Manchurian walnut Ethanol Extract (MWEE) on Adipogenesis and Lipogenesis during 3T3-L1 Differentiation
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Effects of Soybean Extracts Prepared with Bionuruk TM on Adipogenesis in 3T3-L1 Adipocytes
Preventive Nutrition and Food Science
2025 .02
Bioconversion of coffee extract via lactic acid bacteria
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
펄프 특성이 염화지방산의 기상 그라프트 반응효율에 미치는 영향
펄프·종이기술
2016 .10
Effect of Black Rice Extract and Its Compounds on Differentiation of adipogenesis
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Pterostilbene suppresses cell proliferation and ROS production early adipogenesis
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Gambogic acid attenuates hepatic lipogenesis
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
활엽수 표백 크라프트 펄프 대체용 바가스 펄프의 배합비에 따른 수초지의 강도 특성 변화
펄프·종이기술
2017 .02
한국 커피 산업 발전사
식품과학과 산업
2020 .12
Ishige okamurae Extract Inhibits Adipogenesis in 3T3-L1 Cells
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Antioxidant Activities of Selected Berries and Their Free, Esterified, and Insoluble-Bound Phenolic Acid Contents
Preventive Nutrition and Food Science
2018 .03
침 · 활엽수 LAS Pulp의 수초특성
한국펄프·종이공학회 학술발표논문집
2019 .04
Suppressive effects of Extract from Ginseng Berry on Th2 Immune Response
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
습식성형 조건에 의한 습식펄프몰드 특성변화
펄프·종이기술
2020 .08
버섯 폐 배지를 이용한 펄프화에 관한 연구
한국펄프·종이공학회 학술발표논문집
2016 .04
Effect of Modified Pulp on Tissue Properties
한국펄프·종이공학회 학술발표논문집
2018 .04
Analysis of Components of Fermented Coffee in Using Lactic Acid Bacteria by the Various Coffee Beans
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
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