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Analysis of Amino acid Contents in Food for Revision of the Korean Food Composition Table
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Amino Acid Analysis in Beverages for Food Nutrients Database Construction
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Developmental Strategies for Korean Food Composition Database
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Mineral and Amino Acid Analysis in Sauces for Food Nutrients Database Construction
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Analysis of Amino acid Contents in Food for Revision of The Korean Food Composition Table
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Analysis of Mineral Contents in Food for Revision of the Korean Food Composition Table
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
국내산 백태 품종의 지방산 및 유리아미노산 조성
한국식품영양학회지
2024 .04
2017 Mineral and Amino Acid Analysis in Namuls for Food Nutrients Database Construction
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Mineral and Amino Acid Analysis in Muchims for Food Nutrients Database Construction
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Effect of Customized Fertilizer Application and Soil Properties on Amino Acids Composition in Rice Grain
한국토양비료학회지
2015 .10
Amino Acid Composition and Functional Properties of Soybean Protein Concentrate
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Amino acids and protein comparison analysis using of confectioneries and bread products
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Correlation between amino acid composition and phylogenetic classification of five seaweed species
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
지역 농산물의 조단백질과 아미노산 조성 비교
한국식품영양학회지
2017 .08
Analysis of Sugar Content for the Publication of the National Standard Food Composition Database
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Evaluation of Nutritional Potential of Amorpha fruticosa Pollen Collected by Honey bees
Journal of Apiculture
2016 .04
Status and Case on Food Information Database of Japan
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Novel Physiological Functions of Branched-Chain Amino Acids
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Systematic Review for Expanding a Function Raw Materials of Amino Acid Focused on Evaluation of Claims for Health Functional Food Candidate
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
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