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한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Status and Case on Food Information Database of Japan
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Analysis of Sugar Content for the Publication of the National Standard Food Composition Database
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
국내 다소비 베이커리 제품의 레티놀, 베타카로틴, 토코페롤, 토코트리에놀 및 엽산 수준 평가
한국식품과학회지
2022 .12
Homemade Pet Food Program Using Database on Nutrient Composition of Food Ingredients
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Analysis of Mineral Contents in Food for Revision of the Korean Food Composition Table
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
국가표준식품성분표 개정을 위한 동물성 식품 비타민 B12 분석 및 검증
한국식품과학회지
2020 .08
Analysis of Amino acid Contents in Food for Revision of the Korean Food Composition Table
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Validation of Pantothenic Acid Assay (Vitamin B5 in Marine Food) for Update of National Food Composition Table
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Analyzing the Sugar Components of Domestic Agricultural Products for Establishing the National Standard Food Composition Database
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Strategy for Problem Solving in Food Industry
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
2016 Mineral analysis for Food Nutrients Database Construction
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
2015 Mineral analysis for Food Nutrients Database Construction
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Strategies for Research and Development of Food for the Elderly
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
식품자원의 활용가치 향상을 위한 가공적성 연구
식품과학과 산업
2016 .06
식품산업의 글로벌 경쟁력 강화를 위한 “제4차 식품산업진흥 기본계획”
식품과학과 산업
2023 .09
Utilization Status and Consumer Satisfaction Rate of the Korea National Food Nutrient Database
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
국가표준식품성분표 개정을 위한 국내산 돈육의 부위별 비타민 B12 함량 분석
Food Science and Preservation
2017 .11
Food Industry and Food Additives
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Application of Food Printing in the Food Industry
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
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