개인구독
소속 기관이 없으신 경우, 개인 정기구독을 하시면 저렴하게
논문을 무제한 열람 이용할 수 있어요.
지원사업
학술연구/단체지원/교육 등 연구자 활동을 지속하도록 DBpia가 지원하고 있어요.
커뮤니티
연구자들이 자신의 연구와 전문성을 널리 알리고, 새로운 협력의 기회를 만들 수 있는 네트워킹 공간이에요.
이용수
등록된 정보가 없습니다.
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
Vitamin B12 Content of Korean Beef, Pork, and Chicken Cuts
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Effects of Aging and Aging Method on Physicochemical and Sensory Traits of Different Beef Cuts
Food science of animal resources
2019 .01
Storage stability of dry-aged beef: the effects of the packaging method and storage temperature
Korean Journal of Agricultural Science
2018 .06
Changes in Sensory Compounds during Dry Aging of Pork Cuts
Food science of animal resources
2019 .01
Analysis on difference of consumer’s evaluation on visual features of pork cuts
한국축산학회지
2021 .01
Identification of Pork Adulteration in Processed Meat Products Using the Developed Mitochondrial DNA-Based Primers
한국축산식품학회지
2017 .01
Determination of Indicators for Dry Aged Beef Quality
Food science of animal resources
2019 .01
육우 비선호부위를 활용한 재구성육제품의 품질특성
동물생명과학연구
2015 .06
Comparison of Meat Quality Characteristics of Wet- and Dry-aging Pork Belly and Shoulder Blade
한국축산식품학회지
2018 .01
건조방법을 달리한 늙은 호박의 품질 특성 및 항산화 효과
한국식품영양학회지
2018 .01
Changing consumer beef consumption and perception
Korean Journal of Agricultural Science
2023 .03
Storage Stability of Vacuum-packaged Dry-aged Beef during Refrigeration at 4℃
Food science of animal resources
2019 .01
Quality characteristics of the enhanced beef using winter mushroom juice
한국축산학회지
2020 .01
Evaluation of Product Quality of Pre-rigor Pork Loin with Reduced Salt As Affected by Freeze Temperature and Storage Period
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Dry aging of beef; Review
한국축산학회지
2016 .01
단체급식소 쇠고기 이용 실태 및 영양사의 쇠고기 품질에 대한 인식
대한영양사협회 학술지
2017 .01
Comparative Evaluation of Physicochemical Properties of Pine Needle Powders Prepared by Different Drying Methods
Preventive Nutrition and Food Science
2015 .06
다양한 건조방법에 따른 블랙베리 분말의 품질 특성
한국식품영양학회지
2017 .06
Marbling and Its Nutritional Impact on Risk Factors for Cardiovascular Disease
한국축산식품학회지
2016 .01
Factors affecting consumers’ preferences for US beef
Korean Journal of Agricultural Science
2018 .12
0