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이용수
ABSTRACT
INTRODUCTION
MATERIALS AND METHODS
RESULTS AND DISCUSSION
REFERENCES
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건조방법을 달리한 늙은 호박의 품질 특성 및 항산화 효과
한국식품영양학회지
2018 .01
다양한 건조방법에 따른 블랙베리 분말의 품질 특성
한국식품영양학회지
2017 .06
Quality characteristics of lotus root (Nelumbo nucifera G.) with osmotic treatment depending on drying methods
Food Science and Preservation
2025 .02
Observation of Odor Changes in Radish Powder Due to Freeze-Drying and Hot Air Drying Method
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Enhancement of Antioxidant Activity of Onion Powders by Browning during Drying Process
한국식품과학회지
2016 .02
Study on Paper Drying Rate Based on Lattice Boltzmann Method
펄프·종이기술
2022 .02
당 삼투액을 달리한 삼투건조가 망고의 열풍건조에 미치는 영향
한국식품영양학회지
2022 .12
Effect of Drying Conditions on Nutritional Quality and In Vitro Antioxidant Activity of Traditional Doenjang
Preventive Nutrition and Food Science
2018 .06
동결 및 열풍건조에 따른 루꼴라(Eruca sativa Mill.)의 이화학적 성분 함량 및 항산화 활성
한국식품영양과학회지
2020 .07
Physicochemical Qualities of Sliced-dried Oriental Melon Prepared by Different Combinations of Hot-air Drying, Freeze-thawing, and Steaming
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
열풍건조 시의 건조 온도와 입경에 따른 콩(Glycine max)의 건조 특성
한국식품영양과학회지
2015 .11
Quality characteristics of dried spinach according to drying conditions
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
건조방법에 따른 유자 분말 및 이를 함유한 발포정의 품질특성 및 기능성 분석
한국식품영양학회지
2024 .06
Drying characteristics of lotus root under microwave and hot-air combination drying
Korean Journal of Agricultural Science
2020 .09
Effects of Drying Condition and Binding Agent on the Quality Characteristics of Ground Dried-Pork Meat Products
한국축산식품학회지
2015 .01
Effects of Freeze Drying, Room-temperature Drying, and Room-temperature Drying after Roasting on Volatile Compounds Sugar Content, Flavonoids, and Antioxidant Activity of Hallabong Peel Tea
한국원예학회 학술발표요지
2022 .05
Proximate Compositions and Microbial Safety Changes in Drone Pupae (Apis mellifera L.) after Freeze Drying and Hot-Air Drying
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
열풍건조 시의 건조 온도와 풍속에 따른 콩(Glycine max)의 건조 특성
산업식품공학
2016 .01
건조 방법에 따른 리그노셀룰로오스 기반 다공성 물질의 특성
펄프·종이기술
2022 .02
Assessment of physicochemical and antioxidant characteristics in Allium hookeri by hot air and freeze dried methods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
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