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건조방법을 달리한 늙은 호박의 품질 특성 및 항산화 효과
한국식품영양학회지
2018 .01
Comparative Evaluation of Physicochemical Properties of Pine Needle Powders Prepared by Different Drying Methods
Preventive Nutrition and Food Science
2015 .06
다양한 건조방법에 따른 블랙베리 분말의 품질 특성
한국식품영양학회지
2017 .06
Enhancement of Antioxidant Activity of Onion Powders by Browning during Drying Process
한국식품과학회지
2016 .02
Quality characteristics of lotus root (Nelumbo nucifera G.) with osmotic treatment depending on drying methods
Food Science and Preservation
2025 .02
Study on Paper Drying Rate Based on Lattice Boltzmann Method
펄프·종이기술
2022 .02
건조방법에 따른 유자 분말 및 이를 함유한 발포정의 품질특성 및 기능성 분석
한국식품영양학회지
2024 .06
당 삼투액을 달리한 삼투건조가 망고의 열풍건조에 미치는 영향
한국식품영양학회지
2022 .12
Proximate Compositions and Microbial Safety Changes in Drone Pupae (Apis mellifera L.) after Freeze Drying and Hot-Air Drying
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Physicochemical Qualities of Sliced-dried Oriental Melon Prepared by Different Combinations of Hot-air Drying, Freeze-thawing, and Steaming
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Effect of Drying Conditions on Nutritional Quality and In Vitro Antioxidant Activity of Traditional Doenjang
Preventive Nutrition and Food Science
2018 .06
Assessment of physicochemical and antioxidant characteristics in Allium hookeri by hot air and freeze dried methods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
동결 및 열풍건조에 따른 루꼴라(Eruca sativa Mill.)의 이화학적 성분 함량 및 항산화 활성
한국식품영양과학회지
2020 .07
Spray Drying of Black Radish Concentrate with Different Extraction Methods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
제주도산 월동무 무즙블럭의 가공적성 연구
한국식품영양과학회지
2025 .03
Drying characteristics of lotus root under microwave and hot-air combination drying
Korean Journal of Agricultural Science
2020 .09
열풍건조 시의 건조 온도와 입경에 따른 콩(Glycine max)의 건조 특성
한국식품영양과학회지
2015 .11
동결건조한 원부재료를 이용하여 제조한 나박김치의 저장 중 품질 특성
Food Science and Preservation
2016 .04
건조방법에 따른 고사리와 취나물의 이화학적 및 관능적 특성
Food Science and Preservation
2016 .12
Drying Techniques and Nutritional Composition of Drone Pupae (Apis mellifera L.) as Edible Food
Journal of Apiculture
2019 .06
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