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이용수
ABSTRACT
INTRODUCTION
MATERIALS AND METHODS
RESULTS AND DISCUSSION
CONCLUSION
REFERENCES
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Quality Characteristics of Rubus coreanus Powder Added Sponge Cakes
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Molecular Differentiation of Bokbonja (Rubus coreanus), Rubus Species and Their Mistaken Identity, Usage in Korean Local Markets
한국약용작물학회 학술대회논문집
2018 .05
Establishment of Real-time Polymerase Chain Reaction-based Molecular Markers to Distinguish between Rubus coreanus and Rubus occidentalis
농업생명환경연구
2023 .03
Inhibitory Effect of Water Extract from the Rubus coreanus on Atopic Dermatitis Studies through in vitro Model
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
홍차 분말을 첨가한 스펀지케이크의 품질 및 항산화 활성
Food Science and Preservation
2016 .04
Physicochemical Properties and Antioxidant Activities of Fermented Berry Fruits (Blueberry and Rubus coreanus Miquel) by Acetic Acid Bacteria
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
떡류 경영업체의 미생물학적 위생관리 전략
식품과학과 산업
2022 .12
Comparison of Anti-inflammatory Effect of Rubus coreanus Fruit according to Maturity
한국약용작물학회 학술대회논문집
2020 .10
Standardization & Clinical Study of unripe Rubus coreanus Miquel for Weighting Loss Functional Health Food
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Micropropagation of Rubus coreanus Miq. through Shoot Multiplication
한국원예학회 학술발표요지
2021 .10
Effect of Fermented Rubus Coreanus Vinegar Supplementation on Artherosclerosis index in Ovariectomized Rats
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Application of natural deep eutectic solvents for green extraction of anthocyanin from Bokbunja ( Rubus coreanus Miq.)
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
떡의 유통기한 연장을 위한 포장재 개발
펄프·종이기술
2018 .12
Analysis of Whitening Constituent in Immature Rubus coreanus Fruits
한국약용작물학회 학술대회논문집
2020 .10
Comparison of Anti-oxidant Activity of Mature and Immature Rubus coreanus Fruits
한국약용작물학회 학술대회논문집
2019 .10
Unripe Rubus coreanus Extract Prevents Obesity in C57BL/6N Mice on a High-Fat-Diet by Inhibiting Lipid Accumulation and Inducing Lipolysis
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Genetic Diversity and Population Structure of Rubus Accessions Using Simple Sequence Repeat Markers
Plant Breeding and Biotechnology
2016 .01
Protective effects of Aronia melanocarpa and Rubus coreanus extracts mixture against the UVB-induced cyto- and genotoxicity
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
양배추 분말을 첨가한 시폰케이크의 품질 특성
한국식품영양학회지
2020 .01
Quality Characteristics of Fish Cake Added with Mealworm Powder
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
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