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갈색거저리 유충 분말을 첨가한 어묵의 품질특성
한국식품과학회지
2020 .08
Antioxidant activity and quality characteristics of enzymatic hydrolysis and alcohol-treated mealworms for the development of aging-friendly formulae
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Quality Characteristics of Fish Cake Using Muscle from Salmon Frame
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2019 .05
초미세 다시마 분말을 활용한 즉석 어묵 면 제조기술연구
산업식품공학
2019 .01
Quality Characteristics of Rubus coreanus Powder Added Sponge Cakes
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Quality Characteristics of Pound Cake Added with Different Rice Variety
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Development of Fish Cake Using Muscle from Salmon Frame
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2019 .05
Optimal Extraction Conditions of Chitin and Chitosan from Mealworms and Their Physicochemical Properties
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
떡류 경영업체의 미생물학적 위생관리 전략
식품과학과 산업
2022 .12
Enhancement to nutrient composition of Tenebrio molitor (Mealworm) fed with perilla-cake and its application as sustainable up-cycling food source
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
The Effect of Anti-Caking Agents on Flowability of Seasoning Powders
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
양배추 분말을 첨가한 시폰케이크의 품질 특성
한국식품영양학회지
2020 .01
Change in Size and Fatty Acid Composition according to the Growth Duration of Mealworm
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Effect of the addition of fish oil extracted from salmon by-products on the volatile flavor components of fish cakes EOMUK
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2022 .10
Quality Characteristics of Rice Cake with Glutinous Rice and Oat Powder
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Effects of fish cakes on body weight and serum lipid profiles in diet-induced obese rats
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Anticaking agents 처리가 마늘크림분말 소스의 caking 형성 및 품질 특성에 미치는 영향
Food Science and Preservation
2021 .04
Effect of Roasting Process on the Volatile Compounds of Mealworm Oil
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Color stability of traditional steamed rice cake, Gijeongtteok, added with young barley leaf powder
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Optimization of Replacing Pork Meat with Yellow Worm (Tenebrio molitor L.) for Frankfurters
한국축산식품학회지
2017 .01
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