지원사업
학술연구/단체지원/교육 등 연구자 활동을 지속하도록 DBpia가 지원하고 있어요.
커뮤니티
연구자들이 자신의 연구와 전문성을 널리 알리고, 새로운 협력의 기회를 만들 수 있는 네트워킹 공간이에요.
이용수
등록된 정보가 없습니다.
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
Development of Fish Cake Using Muscle from Salmon Frame
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2019 .05
Quality Characteristics of Fish Cake Using Muscle from Salmon Frame
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2019 .05
Effects of palm oil extract from egg yolk on the quality attribute and self-stability of steamed Eomuk (fish cake)
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2020 .07
Consumer Evaluation of Eomuk
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2019 .05
FISH MEAL ANALOGS: ENHANCEMENT OF ANIMAL BY-PRODUCT CONCENTRATES AS SUBSTITUTES FOR FISH MEAL & FISH OIL IN AQUACULTURE FEEDS
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2015 .05
사료내 어분함량에 따른 1년생 및 2년생 쏘가리(Siniperca scherzeri)의 성장
수산해양교육연구
2017 .08
Quality Characteristics of Fish Cake Added with Mealworm Powder
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Effect of fish oil and water extracts from Porphyra sp. on nutrition enhancement and physical properties improvement for 3D food printing using fish protein
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2022 .10
자연산 어류와 양식산 어류 간의 가격 경합성 분석
수산해양교육연구
2015 .12
A review on microalgae as sustainable ingredients in salmonid feed
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2021 .04
ANALYSIS AND UTILIZATION OF LIPID FROM FISH BY-PRODUCT
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2015 .05
Development of fish processing products using domestic farmed salmon in Korea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Physical and chemical properties of Korean fermented fish sauces from different fish species
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2016 .05
연어류 근육의 종류, 수입국 및 부위별 식품학적 품질 특성 비교
한국수산과학회지
2015 .02
Current status and future directions of fish vaccines in Korea
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2021 .04
OPTIMIZATION OF FISH MEAL AND FISH OIL CONTENT FOR Anguilla marmorata CULTURE
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2015 .05
초미세 다시마 분말을 활용한 즉석 어묵 면 제조기술연구
산업식품공학
2019 .01
INTERACTION OF MESENCHYMAL STEM CELLS WITH SALMON FISH BONE DERIVED NANO HYDROXYAPATITE FOR TISSUE ENGINEERING
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2015 .05
반응표면분석법을 이용한 쌀 소재 활용 볼 어묵의 제조조건 최적화
산업식품공학
2020 .01
A preparatory study on fish behavioral properties in a set-net
수산해양기술연구
2020 .01
0