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Consumer Evaluation of Acceptability of Commercial Surimi Products, Eomuk
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
반응표면분석법을 이용한 쌀 소재 활용 볼 어묵의 제조조건 최적화
산업식품공학
2020 .01
Effects of palm oil extract from egg yolk on the quality attribute and self-stability of steamed Eomuk (fish cake)
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2020 .07
Effect of the addition of fish oil extracted from salmon by-products on the volatile flavor components of fish cakes EOMUK
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2022 .10
Consumer Awareness and Interests toward Korean Kimchi among Chinese consumers
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Qualitative and Quantitative Consumer Sensory Evaluation Methods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Evaluation of consumers’ preference for industrial insects
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2018 .10
해외 시장 공략을 위한 감각·소비자과학의 활용
식품과학과 산업
2019 .03
Consumer Perception of Claims of Health Functional Foods via Consumer survey
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Qualitative and Quantitative Consumer Study to Identify Factors affecting Consumers’ Perception and Liking of Doenjang
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Analysis of Consumer Awareness, Purchase Experience, and Purchase Intention Factors of Functional Foods
농업생명환경연구
2023 .06
A study on the classification of consumer types based on food safety attitudes
Korean Journal of Agricultural Science
2018 .12
소비자 인식에 따른 우리나라 식품이력추적관리의 추진 방안
산업식품공학
2019 .01
Lexicon Development and Consumer Evaluation of Chicken Stock Products
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Strategies for consumer-oriented food for the elderly
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Consumer testing beyond the sensory facility
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Trends in Vegetable Research for Consumers in China
한국원예학회 학술발표요지
2018 .05
알코올 함량에 따른 구기자 막걸리의 소비자 기호도 및 묘사 특성
한국식품영양학회지
2017 .08
수업 연계 수행평가 전략 설계 방안 연구
수산해양교육연구
2015 .02
Consumer Understanding and Use of Nutrition Labelling
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
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