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이용수
Abstract
Introduction
Materials and method
Results and discussion
요약
References
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전처리 방법에 따른 생강과 생강박 분말의 품질 특성
한국식품영양학회지
2024 .08
Quality Characteristics of Ginger and Ginger Juice Pomace Hot Water Extracts
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Optimization of Enzyme-Assisted Extraction from Ginger (Zingiber officinale ) Leaf and Its Immune-Stimulating Effects on Macrophages
Preventive Nutrition and Food Science
2024 .06
숙성 조건에 따른 흑생강의 이화학적 특성 및 항산화 활성
한국식품과학회지
2020 .12
Beneficial Effects of Ginger (Zingiber officinale Roscoe) Extracts in Skin Health through Their Anti-oxidant and Whitening Activities
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Optimization of Extraction Conditions for 6-Shogaol from Ginger (Zingiber officinale Roscoe)
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Preparation method of ginger gummy-type jelly with ginger pomace hot water Extract
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Quality Characteristics for Reducing Spicy Taste of Ginger and Ginger Juice pomace
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Physicochemical properties of ginger and ginger pomace according to drying method and quality characteristics of seasoning cubes containing them
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Change in Bioactive Compounds Content and Antioxidant Activity of Ginger during Aging Period
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
증자처리를 통한 생강의 유효성분 증진 및 건조조건 최적화
한국식품영양과학회지
2023 .09
Anti-inflammatory activities of ginger (Zingiber officinale Roscoe) prepared by enzyme treatment
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Antioxidant Effect and Nutritional Characteristics of Ginger (Zingiber officinale Roscoe) Leaf Extract
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Physicochemical Properties and Antioxidant Activities of Aged Black Ginger (Zingiber officinale) by Hot-Air and Freeze Drying
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Development of Cleaved Amplified Polymorphic Sequence Markers for Classifying Ginger (Zingiber Officinale) Cultivars Using Reference Sequencing
Plant Breeding and Biotechnology
2023 .06
Effect of Box-Storage with Filling Materials in Ginger
한국원예학회 학술발표요지
2020 .11
아임계수 추출에서 6-gingerol의 6-shogaol 전환을 위한 생강 건조 조건 최적화
한국식품과학회지
2019 .10
Multiresponse Optimization and Prediction of Antioxidant Properties of Aqueous Ginger Extract
Preventive Nutrition and Food Science
2016 .12
Antioxidant, Anti-inflammatory, and Proliferative Activities of Artichoke Ginger Extracts
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Extending Shelf Life of Fresh Cut Ginger Rhizomes by Hot Water Treatment
한국원예학회 학술발표요지
2016 .05
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