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Change in Antioxidant activity of Grain germination
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
쌀 수출을 위한 국내 양곡부두운영현황에 관한 연구 : 부산지역 중심
수산해양교육연구
2015 .08
곡류 및 곡류가공품 중 곰팡이독소 오염도 조사 연구
한국식품위생안전성학회지
2019 .01
Protective Effects of Brown Rice according to Various Germinated Time on Upper Gastrointestinal Diseases
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
자포니카 장립종 장원형 벼 계통 개발 및 특성분석
한국육종학회지
2018 .01
Changes in the content of components according to the growth period after sowing of barley grain
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Bioactive and Sensory Properties of Extracts Prepared from Coffee Substituted with Different Levels of Germinated Pigmented Barley
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Bioactive compounds in different varieties of Hull-less barley and their pearling fractions
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
자포니카 벼 입형 다양화 육종소재 개발 및 특성 분석
한국육종학회지
2017 .01
Antioxidant Activities of Several Mixed Grains
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
보리의 발아를 통한 Phytase 생산과 특징
농업생명환경연구
2021 .12
미국 벼 품종의 입형과 호화점도 및 식감 관련 형질 특성 분석
한국육종학회지
2022 .06
Whole Grains, Dietary Fiber, and Gut Health
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Germinated Grains and Cereal Microgreens: Bioactive Compounds and Utilization as Healthy Food Sources
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
발아 전후 보리 당단백질 추출물의 영양성분 및 면역 활성 변화
한국식품과학회지
2015 .08
발아 조와 기장 첨가 밥의 호화 및 항산화 특성
한국식품영양학회지
2017 .06
수분 스트레스가 벼의 성분에 미치는 영향
Korean Journal of Agricultural Science
2015 .03
취반방법에 따른 혼합잡곡밥의 품질 및 이화학 특성
한국식품영양학회지
2018 .01
Identification of Quantitative Trait Loci Associated with Grain Shape Using Cheongchenong/Nagdong Double Haploid Lines in Rice
Plant Breeding and Biotechnology
2016 .01
Effect of Co-Digestate Application on Rice Grain Quality
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
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