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The development of simultaneous analytical method for vitamin A and E in foods and health functional foods
한국분석과학회 학술대회
2019 .05
사무직 남성 직장인의 연령별 식습관과 건강기능식품에 대한 인식 및 섭취 실태
동아시아식생활학회지
2015 .04
Trends in cross-border shopping for dietary supplements in South Korea with a focus on major types of health functional foods
Nutrition Research and Practice
2025 .04
Trends in cross-border shopping for dietary supplements in South Korea with a focus on major types of health functional foods
Nutrition Research and Practice
2025 .04
Improvement of Vitamine B₂ analysis method for functional ingredient complex of health functional food
한국분석과학회 학술대회
2023 .11
Analytical method development of silymarin for the health functional food
한국분석과학회 학술대회
2017 .11
임신부의 건강기능식품 소비실태 및 인식에 관한 기초연구: 충남 일부지역을 중심으로
한국생활과학회지
2021 .02
Food preparation on a budget: an analysis of food consumption practices and the role of health consciousness
Nutrition Research and Practice
2024 .12
Food preparation on a budget: an analysis of food consumption practices and the role of health consciousness
Nutrition Research and Practice
2024 .12
한국 성인의 가공식품으로부터의 식품 및 영양소 섭취량 평가 : 제 6기 (2013 ~ 2015) 국민건강영양조사를 바탕으로
Journal of Nutrition and Health
2019 .10
Functional metabolomics of soybean core-collections and its application for the development of functional foods
한국분석과학회 학술대회
2019 .05
The optimized HPLC method for catechin and its related substances in health functional food
한국분석과학회 학술대회
2017 .05
The Development of Functional Foods Containing Cordyceps militaris
한국균학회 학술대회
2016 .01
광주지역 중년여성의 코로나바이러스 감염증 19 시대 식생활 및 라이프 스타일 변화 연구
대한지역사회영양학회지
2021 .08
대학생들의 식품안전에 대한 인식과 식품구매 행동 조사
한국지역사회생활과학회지
2018 .05
청주지역 일부 대학생의 체중조절 식품 및 건강기능식품 사용 실태와 관련 인식 연구
대한지역사회영양학회지
2021 .02
제주지역 성인의 먹거리 보장에 따른 먹거리 구매 실태 및 정책 인지와 먹거리 환경 만족도: 2022년 제주 먹거리 실태조사 자료를 활용하여
대한지역사회영양학회지
2024 .10
Who has experienced better or worse health conditions since the outbreak of COVID-19?: results from a representative cross-sectional survey in Seoul
Nutrition Research and Practice
2023 .02
Who has experienced better or worse health conditions since the outbreak of COVID-19?: results from a representative cross-sectional survey in Seoul
Nutrition Research and Practice
2023 .02
Optimization of analytical methods for octacosanol in related health/functional food with GC/MS
한국분석과학회 학술대회
2017 .05
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