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The Effects of Probiotic Lactobacillus and Bifidobacterium Strains on Memory and Learning Behavior, Long-Term Potentiation (LTP), and Some Biochemical Parameters in β-Amyloid-Induced Rat’s Model of Alzheimer’s Disease
Preventive Nutrition and Food Science
2019 .09
Populus tomentiglandulosa improves cognitive impairment by regulating oxidative stress in an amyloid beta25–35-induced Alzheimer’s disease mouse model
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Probiotic 미생물 검사에 사용되는 다양한 방법들에 대한 현황과 향후 전망
Journal of Dairy Science and Biotechnology
2016 .01
Development of Next-Generation Probiotics and Its Applications
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
프로바이오틱스 안전성 문제 개선을 위한 안전성 평가방법의 제안
Journal of Dairy Science and Biotechnology
2020 .01
프로바이오틱 요구르트의 기준, 규정, 검출에 관한 현황 및 전망: 총설
Journal of Dairy Science and Biotechnology
2023 .03
Probiotics: Past, present, and future perspectives
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Establishment of a Public Probiotics Bank and Case Studies for Supporting Industrialization: Development of a Obesity Improvement Probiotics
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Probiotics: The Next Dietary Strategy against Brain Aging
Preventive Nutrition and Food Science
2022 .03
Probiotic isolates from unconventional sources: a review
한국축산학회지
2016 .01
Research on development of functional probiotics to improve female menopausal diseases
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Probiotics and skin health: Use of 3-strain probiotic blend in children and adolescents with atopic dermatitis
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
New Perspectives on Cholesterol Reducing Probiotics
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Research on the Efficacy of Korean Red Ginseng Related to Alzheimer’s Disease
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Probiotics function against metabolic syndrome
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
국내외 프로바이오틱스 제품 개발 현황
식품과학과 산업
2019 .09
Anti-inflammatory Evaluation of Traditional Herbs for Treatment of Alzheimer’s disease
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
전처리 방법이 유산균수 측정에 미치는 영향
한국식품영양학회지
2019 .01
Investigation of the impact of multi-strain probiotics containing Saccharomyces cerevisiae on porcine production
한국축산학회지
2024 .09
Investigation of Probiotics Content in Distribution Health Functional Foods and a Study on Changes in the Storage Temperature
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
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