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Anti-obesity effects of cultivated ginseng, -wild ginseng and -red ginseng extracts
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Study on the appearance characteristics of black ginseng (Panax ginseng C. A. Meyer) by drying methods
한국약용작물학회 학술대회논문집
2021 .05
Antioxidant activities of flower, berry and leaf of Panax ginseng C. A. Meyer
한국식품과학회지
2020 .08
지역별, 연근별 가공백삼의 품질과 지표 성분의 변이
한국약용작물학회지
2018 .10
In Vitro and In Vivo Antioxidant Activity of Aged Ginseng (Panax ginseng)
Preventive Nutrition and Food Science
2016 .03
Comparison of Ginseng Product Consumers Based on Processed Type of Ginseng
Agribusiness and information management : AIM
2015 .01
Comparison of Ginsenoside Contents in Different Parts of Korean Ginseng (Panax ginseng C.A. Meyer)
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Current Review on Korean Red Ginseng Antiviral Activity
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
기호성 개선 인삼농축액 제조를 위한 추출 조건 설정
Food Science and Preservation
2016 .06
The activity alcohol dehydrogenase and acetaldehyde dehydrogenase of white ginseng, red ginseng, black ginseng
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Effects of Ginseng By-products Supplementation on Productivity and Egg Quality in Laying Hens under Heat Stress
한국가금학회 정기총회 및 학술발표회
2024 .11
인삼 연작토양에서 관수 및 인삼뿌리 잔사물이 토양 미생물상 및 뿌리썩음병 발생에 미치는 영향
한국약용작물학회지
2018 .10
국내 재배 6년근 고려인삼과 미국삼의 가공방법에 따른 성분 비교
한국약용작물학회지
2021 .02
The disease severity and related pathogens caused by ginseng root rot on 6 years old ginseng cultivation fields
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2018 .10
재배년수에 따른 인삼의 생육특성, 생리활성, 성분의 변화
한국약용작물학회지
2019 .12
Processed Ginseng Product Having Anti-Stress Effect
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Quality characteristics and textural properties of ginseng pastes for patients with dysphagia: Effect of ginseng powder contents
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Effects of Steaming Process on Quality of Black ginseng
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Quality of Red Ginseng as Affected by The Grades of Fresh Ginseng Collected in Youngju, Gyeongbuk
한국약용작물학회 학술대회논문집
2015 .05
Halal Food Consumers" Perception and Use of Ginseng and Red Ginseng Products in Indonesia
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
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