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Managing Soil Organic Matter and Salinity by Crop Cultivation in Saemangeum Reclaimed Tidal Land
한국토양비료학회지
2018 .02
Agricultural Water Salinity of Reclaimed Tidelands in Southwestern Coastal Areas of South Korea
한국토양비료학회지
2023 .02
Differential Reponses of Electrical Conductivity and Chloride Concentration in Soil and Plant Extracts to Chemical and Organic Fertilizations in Salt-Affected Greenhouses
한국토양비료학회지
2022 .08
동해의 가을철 저염수 분포 및 유동
한국수산과학회지
2017 .04
Characteristics of food waste: water and salinity contents
Korean Journal of Agricultural Science
2020 .06
Changes in Soil Salinity and Rice Yield with Cultivation Years in Reclaimed Coastal Tideland
한국토양비료학회 학술발표회 초록집
2020 .10
Evaluation of Crop Suitability for Reclaimed Tideland Soils Using Soil and Water Salinity and Soil Texture
한국토양비료학회지
2020 .02
Aquarius 염분 관측 위성에 의한 동해 저염수의 형성과 유동 연구
한국수산과학회지
2018 .04
Effect of Salinity Levels on the Adsorption of Heavy Metals (Cd, Pb and As) in Three Different Soils
한국토양비료학회 학술발표회 초록집
2019 .08
Effects of Salinity Changes on Hematological Responses in Juvenile Ship Sturgeon Acipenser nudiventris
Fisheries and Aquatic Sciences
2015 .01
Toxical changes of new antifouling agent according to physical changes of seawater
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2021 .04
Change in Microbial Community Structure in Response to Soil Salinity and its Correlation with Soil Chemical Parameters in Salt Affected Soils
한국토양비료학회 학술발표회 초록집
2017 .10
Prediction of the Salinization in Reclaimed Land by Soil and Groundwater Characteristics
한국농공학회논문집
2021 .11
관개용수 염도수준에 따른 시설 상추 및 당근의 생육 영향 분석
한국농공학회논문집
2015 .01
조피볼락(Sebastes schlegeli)의 장거리 수송을 위한 적정 수온 및 염분 조건 탐색
한국수산과학회지
2017 .02
Growth Response of Peanut (Arachis hypogaea) with Varieties Affected by Soil Salinity Levels in Saemangeum Reclaimed Land
한국토양비료학회 학술발표회 초록집
2022 .10
일반농경지에서 벼 재배시 관개수 한계 염농도 구명
한국국제농업개발학회지
2016 .01
Effect of Soil Salinity on Bacterial and Fungal Community Structure in Gyehwa Area of Saemangeum Reclaimed Land
한국토양비료학회 학술발표회 초록집
2017 .05
염도와 발효온도를 달리하여 제조한 단기 숙성 묵은 김치의 품질특성
한국식품영양학회지
2015 .06
Effects of Sand Content on Conversion Factor for Estimation of ECe from EC1:5
한국토양비료학회 학술발표회 초록집
2021 .11
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