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Processing and Quality Characteristics of New Canned Fish Products Contained Omega-3 Fatty Acids
수산해양교육연구
2019 .04
국내산 백태 품종의 지방산 및 유리아미노산 조성
한국식품영양학회지
2024 .04
Effect of Dietary Lipid Sources on Body Fatty Acid Composition of Chinese Longsnout Catfish Leiocassis longirostris Günther
Fisheries and Aquatic Sciences
2015 .01
제주도산 아열대성 어류 20종의 지방산조성 특징
한국수산과학회지
2017 .12
Valorization of refined sardine oil in canned Sardina pilchardus
Food Science and Preservation
2024 .08
Formation of 4PAHs in Meat Model System Containing Amino Acid and Fatty Acid
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
자연산과 양식산 해삼(Apostichopus japonicus)의 지방산 조성 비교
한국수산과학회지
2016 .08
자연산 어류와 양식산 어류 간의 가격 경합성 분석
수산해양교육연구
2015 .12
Body Fatty and Amino Acid Composition of a Native Bumblebee, Bombus ignitus Relative to B. terrestris of Foreign Origin in Korea
Journal of Apiculture
2017 .06
Analysis of fatty acids and amino acids in fertilized eggs of the yellowtail, Seriola quinqueradiata, according to spawning experience and duration
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2021 .04
Fat Content and Their Fatty Acid Composition in Korean Human Milk
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Chemical composition of different parts of ramie (Boehmeria nivea)
Korean Journal of Agricultural Science
2017 .03
산지별 홍화씨의 화학적 성분 특성
한국식품영양학회지
2019 .01
ENHANCEMENT OF THE PRODUCTION OF EICOSAPENTAENOIC ACID (EPA) AND FATTY ACID FROM MARINE GREEN MICROALGAE CULTURED IN F/2 MEDIA WITH THE DIFFERENT CONCENTRATIONS
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2015 .05
Total replacement of dietary fish oil with alternative lipid sources in a practical diet for mandarin fish, Siniperca scherzeri, juveniles
Fisheries and Aquatic Sciences
2019 .01
Effect of Growth on Fatty Acid Composition of Total Intramuscular Lipid and Phospholipids in Ira Rabbits
한국축산식품학회지
2015 .01
추출기법에 따른 흰점박이 꽃무지 유충의 유리아미노산 및 지방산 특성
산업식품공학
2021 .11
쌀가루를 이용한 쌀식빵 영양성분분석
한국식품영양학회지
2018 .01
사료 지질원이 비단잉어(Cyprinus carpio var. koi) 치어의 성장 및 체조성에 미치는 영향
한국수산과학회지
2016 .06
Comparison of fatty acids contents of Paroctoopus dofleini, Todardes pacificus and Loligo edulis by processing conditions
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2021 .04
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