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Hempseed Processing Optimization and Functional Properties Evaluation
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Effect of High-Pressure Homogenization on Structural and Functional Properties of Hempseed Protein
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
헴프시드가루를 첨가한 쌀쿠키의 품질특성 및 항산화 활성
한국식품영양학회지
2018 .01
A Study on the Quality Characteristics and Consumer Preferences of Vegan Rice Muffins Replaced Sugar with Jujube
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Effect of Proteins on Quality Characteristics of Rice Based Gluten-Free Muffin
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Characterization of Rice Muffin Added with Edible Insect, Grylus bimaculatus
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Quality Characteristics of muffins added with different rice variety
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
The Effects of Heat Treatment on the Nutritional Composition and Antioxidant Properties of Hempseed (Cannabis sativa L.)
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Heat Treatment effects on In Vitro Digestibility of Sweet Pumpkin Flour and its Food Quality
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Purification of Hempseed Protein Isolate and Its Nutritional and Techno-functional Properties
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Quality Characteristics and Antioxidant Capacity of Black Rice Muffins
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Unsaponifiable matter from hempseed upregulates myoblast differentiation and mitochondrial function
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Physicochemical and textural properties of muffin and noodle enriched with thermally treated sweet pumpkin flour
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Physicochemical characteristics of pudding fortified with wheatgrass
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Anti-Inflammatory Effects of Defatted Hempseed Extract in LPS-stimulated RAW264.7 macrophages and C6 glial cells
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Effects of Partial Substitution of Melissa Officinalis Powder on Muffin Quality Characteristics
산업식품공학
2022 .05
가열처리가 헴프씨드(Cannabis sativa L.)의 영양성분 및 항산화 활성에 미치는 영향
한국식품영양과학회지
2018 .09
Current status and prospect of hemp bio-industry (hempseed oil and hemp stem)
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Biological properties of fermented milk with fortified whey protein
Korean Journal of Agricultural Science
2023 .06
블루베리 분말을 함유한 블루베리 머핀 개발 및 가스치환포장된 블루베리 머핀의 유통기한 결정
산업식품공학
2016 .01
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