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한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Physical, Textural and Sensory Characteristics of Legume Based Gluten-Free Muffin Enriched with Waxy Rice Flour
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Physicochemical and Textural Properties of Noodles Prepared from Different Potato Varieties
Preventive Nutrition and Food Science
2017 .09
반응표면분석법(RSM)을 이용한 단호박 말랭이의 제조조건 최적화
산업식품공학
2021 .11
Utilization of brown rice flour as a functional ingredient in instant fried noodles
Applied Biological Chemistry
2015 .01
Anti-stress oligosaccharide enriched cookies and muffins
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Physiochemical Properties and In Vitro Digestibility of Sweet Pumpkin Starches as Affected by Heat-moisture Treatment
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Setting-up Quality Characteristics and APC Quality Control Model for Grade of Mini Sweet Pumpkin
한국원예학회 학술발표요지
2024 .11
다양한 보조사료 급여가 흰점박이꽃무지 유충 발육에 미치는 영향
한국국제농업개발학회지
2016 .01
Physicochemical properties of rice flours with various amylose contents
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Exploring alternatives to gluten to produce rolled noodles using rice flour
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Quality Characteristics of muffins added with different rice variety
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
한국의 국수 산업 발달사
식품과학과 산업
2017 .03
Physicochemical and functional properties of vegan muffins fortified with hempseed protein
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Physical and Textural Characteristics of Korean Pancake made with Mungbean flours
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
두류와 밀 혼합 가루로 제조된 머핀의 품질 특성
한국식품과학회지
2017 .12
Changes in Physicochemical Properties of Rice Flour under Accelerated Aging Conditions
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Effects of extrusion process parameters on physicochemical and textural properties of pea protein-based meat analogs
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
시중 중화면 제조 기계를 이용한 국산 밀 품종의 중화면 면대 특성 및 식미 평가
한국육종학회지
2017 .01
Quality Characteristics and Antioxidant Capacity of Black Rice Muffins
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
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