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한국의 국수 산업 발달사
식품과학과 산업
2017 .03
Physicochemical and Textural Properties of Noodles Prepared from Different Potato Varieties
Preventive Nutrition and Food Science
2017 .09
양파분말을 첨가한 국수의 품질과 저장성
Food Science and Preservation
2016 .04
구약감자 분말의 첨가가 제면특성에 미치는 영향
한국식품영양학회지
2017 .04
홍게(Chionoecetes japonicus) 다릿살 분말 첨가가 국수의 품질 특성에 미치는 영향
한국수산과학회지
2016 .06
국내산 밀 전분 및 종실 경도 특성이 생면 품질에 미치는 영향
한국육종학회지
2021 .01
Quality Characteristics of Rice Noodles by Manufacture Conditions
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Determination of Minor Elements Content of Noodles in South of Korea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Effect of Wheat Flour Noodles with Bombyx mori Powder on Glycemic Response in Healthy Subjects
Preventive Nutrition and Food Science
2016 .09
5 kDa 미만의 멸치 Oligopeptide가 건면의 짠맛에 미치는 영향 분석
산업식품공학
2016 .01
비지 첨가에 따른 국수의 제면 특성 변화
한국식품영양학회지
2018 .01
Digital HACCP Management System for Small Noodle Factories
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
리포좀으로 코팅된 소금이 국수의 짠맛에 미치는 영향
산업식품공학
2016 .01
Cholesterol analysis for noodle dishes highly consumed in Korea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Utilization of brown rice flour as a functional ingredient in instant fried noodles
Applied Biological Chemistry
2015 .01
비트 건근 첨가에 따른 국수의 품질 특성
한국식품영양과학회지
2015 .02
Property Evaluation of Noodles Substituting Wheat Flour with Drum-Dried Overripe Kepok Plantain ( Musa paradisiaca L.) Flour to Enhance the Nutrients
Preventive Nutrition and Food Science
2024 .12
캡사이신 함유 나노에멀션으로 반죽한 생면의 품질특성과 저장안정성
한국식품영양학회지
2017 .10
백립계 내한 답리작 적응 국수용 밀(Triticum aestivum L.) ‘중모2015’
한국육종학회지
2024 .09
아쿠아로빅 참여 고령자의 효율적인 수중 누들라이딩 동작을 위한 역학적 분석
수산해양교육연구
2017 .12
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