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한국의 국수 산업 발달사
식품과학과 산업
2017 .03
시중 중화면 제조 기계를 이용한 국산 밀 품종의 중화면 면대 특성 및 식미 평가
한국육종학회지
2017 .01
Physicochemical and Textural Properties of Noodles Prepared from Different Potato Varieties
Preventive Nutrition and Food Science
2017 .09
Utilization of brown rice flour as a functional ingredient in instant fried noodles
Applied Biological Chemistry
2015 .01
양파분말을 첨가한 국수의 품질과 저장성
Food Science and Preservation
2016 .04
구약감자 분말의 첨가가 제면특성에 미치는 영향
한국식품영양학회지
2017 .04
Exploring alternatives to gluten to produce rolled noodles using rice flour
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Optimization of thermal processing conditions for brown rice noodles
Applied Biological Chemistry
2016 .01
Preparation and Characteristics of Fresh Cut Rice Noodle Like Udon Using Rice Flours Controlled Amylose Contents
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
홍게(Chionoecetes japonicus) 다릿살 분말 첨가가 국수의 품질 특성에 미치는 영향
한국수산과학회지
2016 .06
흑미 첨가한 저항전분 함유 도담쌀 압출면 품질 특성, 항산화 활성 및 in vitro 혈당지수
한국식품영양과학회지
2021 .10
Determination of Minor Elements Content of Noodles in South of Korea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Effect of Banana Peel on Quality Characteristics and Antioxidant Activities of Wet Noodles
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Effect of Wheat Flour Noodles with Bombyx mori Powder on Glycemic Response in Healthy Subjects
Preventive Nutrition and Food Science
2016 .09
클린라이스 제조방식에 따른 백미의 품질 특성
Food Science and Preservation
2016 .08
저장쌀이 즉석 쌀국수의 품질 특성에 미치는 영향
한국식품영양과학회지
2015 .09
Reduction of Furan in Instant Noodle Using Various Manufacturing Conditions
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Digital HACCP Management System for Small Noodle Factories
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
캡사이신 함유 나노에멀션으로 반죽한 생면의 품질특성과 저장안정성
한국식품영양학회지
2017 .10
Quality Characteristics of Rice Breads according to the Different Rice Cultivars for Processing
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
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