지원사업
학술연구/단체지원/교육 등 연구자 활동을 지속하도록 DBpia가 지원하고 있어요.
커뮤니티
연구자들이 자신의 연구와 전문성을 널리 알리고, 새로운 협력의 기회를 만들 수 있는 네트워킹 공간이에요.
이용수
등록된 정보가 없습니다.
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
Vitamin B12 Content in Commercial Noodle Dishes Consumed as Home Meal Replacement in Korea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Cholesterol Contents in Rice, Soup/Stew, and Side Dishes Frequently Consumed in Korea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
한국의 국수 산업 발달사
식품과학과 산업
2017 .03
Evaluation of conical 9 well dish on bovine oocyte maturation and subsequent embryonic development
한국축산학회지
2024 .09
대학 교직원 식당에서의 식단중심요리의 다양성
대한영양사협회 학술지
2015 .01
시중 중화면 제조 기계를 이용한 국산 밀 품종의 중화면 면대 특성 및 식미 평가
한국육종학회지
2017 .01
Cholesterol analysis of porridges widely consumed in Korea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Vitamin B12 Analysis for 2015 Database Construction on Korean Side Dishes
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Vitamin B12 analysis for selected side dishes in the Korean diet
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Physicochemical and Textural Properties of Noodles Prepared from Different Potato Varieties
Preventive Nutrition and Food Science
2017 .09
양파분말을 첨가한 국수의 품질과 저장성
Food Science and Preservation
2016 .04
Quality Characteristics of Rice Noodles by Manufacture Conditions
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Folate Analysis for Rice, Stew and Side Dishes Frequently Consumed in Korea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Determination of Minor Elements Content of Noodles in South of Korea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
구약감자 분말의 첨가가 제면특성에 미치는 영향
한국식품영양학회지
2017 .04
Vitamin B12 Content of Soup, Stew, and Side Dishes in the Currently Consumed Korean Diet
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Effect of Wheat Flour Noodles with Bombyx mori Powder on Glycemic Response in Healthy Subjects
Preventive Nutrition and Food Science
2016 .09
Food Ingredients That Inhibit Cholesterol Absorption
Preventive Nutrition and Food Science
2017 .06
홍게(Chionoecetes japonicus) 다릿살 분말 첨가가 국수의 품질 특성에 미치는 영향
한국수산과학회지
2016 .06
일부 중학생들의 학교 급식 국물음식섭취 행태에 따른나트륨 섭취 현황 분석
한국식품영양학회지
2018 .01
0