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Exosome-Like Nanovesicles from Ginseng Attenuate Liver Fibrosis
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Ginseng and red ginseng derived nanovesicles alleviates liver fibrosis through microbiome change
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Current Review on Korean Red Ginseng Antiviral Activity
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Review on Clinical Trials of Korean Red Ginseng
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Anti-obesity effects of cultivated ginseng, -wild ginseng and -red ginseng extracts
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Review of Cancer-Related Clinical Studies of Korean Red Ginseng
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Effect of Korean Red Ginseng on Metabolic Syndrome
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
A Review of Korean Red Ginseng on Its Beneficial Biological Activities
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Korean Ginseng Extracts Prevent Hepatic Oxidative Stress and Inflammation Induced by Environmental Heat Stress
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Red ginseng: Farm to table
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Hemp sprout-derived exosomes-like nanovesicles prevent liver fibrosis in mcie
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
The Functions and Biogenesis of Exosomes in Liver Diseases
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Studies for Immune Cell-Enhancing Effect by Korean Red Ginseng
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
기호성 개선 인삼농축액 제조를 위한 추출 조건 설정
Food Science and Preservation
2016 .06
Multifaceted roles of exosomes derived from adipose tissue in liver cells during high-fat diet feeding
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Effect of Supplements on Metabolic Syndrome : Including Korean Red Ginseng
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
PCA Supplementation Prevents HFHS-Mediated Hepatic Inflammation/Fibrosis
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Effects of red ginseng on the white matter of the brain
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
In Vitro and In Vivo Antioxidant Activity of Aged Ginseng (Panax ginseng)
Preventive Nutrition and Food Science
2016 .03
Research on the Efficacy of Korean Red Ginseng Related to Alzheimer’s Disease
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
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