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Sensory Characteristics of Rice Snacks by Descriptive Analysis
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
The Performance on Rice Industry and Future Role by Quantification of Sensory Perception
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
‘감각·소비자과학’이란?
식품과학과 산업
2019 .03
Quality Characteristics of Plant-Based Rice Milk Using Processed and Functional Varieties
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
클린라이스 제조방식에 따른 백미의 품질 특성
Food Science and Preservation
2016 .08
Sensory evaluation research of meat product using sensory quality factors and industrial utilization
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
반응표면분석법을 이용한 쌀 소재 활용 볼 어묵의 제조조건 최적화
산업식품공학
2020 .01
Quality characteristics of extruded rice snacks based on the rice cultivar and addition of rice germs
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Quality Characteristics of Rice Breads according to the Different Rice Cultivars for Processing
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
The Changes in Storage Characteristics of Milled Rice under Different Temperature
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Comparative study on the nutritional and sensory properties, and drying kinetics of two Nigerian rice cultivars
Food Science and Preservation
2024 .10
Comparison of Differences in Rice Quality Characteristics According to Cultivation Regions
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Quality Characteristics of Sulgidduk Made with Special Rice and High-yielding Rice Cultivar
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
소량의 쌀 시료로 신속한 식미 관능평가를 위한 컵 배열 순위법
한국육종학회지
2015 .01
친환경 광역단지 내 젤라틴·키틴분해미생물을 이용한 유기 벼 생산
한국유기농업학회지
2018 .01
Can Rice Replace Wheat? Evidence from Korean Consumers
농업생명환경연구
2023 .03
쌀가루의 영양성분과 쌀가루를 활용한 다양한 쌀빵 레시피 개발
한국식품영양학회지
2018 .01
Development and Characterization of Puffed Rice Crackers Made from Icheon Rice and Brown Rice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Sensory evaluation and food innovation: a new multi-step sensory profiling to quantify product attributes determining consumer satisfaction
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
우리나라 벼 품종개발 변천사 및 성과
한국육종학회지
2020 .01
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