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Activity and Gene Expression of Acid/Neutral Invertases in Japanese Pear Pollen after Culturing with S-RNase in vitro
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
자두과실(果實)의 성숙중(成熟中) 당함량(糖含量) 및 Invertase의 활성변화(活性變化)
경북대농학지
1988 .01
Antisense Acid Invertase Gene Alters Soluble Sugar Composition and Size in Transgenic Muskmelon Fruit
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
Studies on Invertase from Korean Ginseng, Panax ginseng C. A. Meyer : I. Separation and Properties of Crude Invertase
한국식품과학회지
1980 .03
배의 부위별 당의 분포
한국원예학회 학술발표요지
1995 .10
토마토와 멜론의 果実肥大初期에 있어서 糖含量 및 Invertase 活性의 变化
한국원예학회 학술발표요지
1988 .02
수확 후 온도처리가 복숭아 (‘미백도’ 및 ‘수미’) 저온 저장 중 품질에 미치는 영향
한국원예학회 학술발표요지
2017 .10
Comparing the Patterns of Soluble Sugars Composition Observed between Two Years throughout the Developmental Stage of Pear Fruit with Climate Data
한국원예학회 학술발표요지
2020 .11
Changes in Sugar Composition and Related Enzyme Activities during Fruit Development in ‘Kansuke Hakuto’ and ‘Kurakatawase’ Peach (Prunus persica)
HORTICULTURE ENVIRONMENT and BIOTECHNOLOGY
2007 .08
The Effect of Putrescine Application on Fruit Set and Fruit Size in Japanese Pear ‘Housui’
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
The Effects of Fruit Load and Thinning Time on the Yield and the Fruit Quality of Pear ‘Whangkeumbae’
한국원예학회 학술발표요지
2019 .05
Floatation of Fruits Is a Possible Determinant for Pear Fruit Grading
한국원예학회 학술발표요지
2009 .05
배의 크기에 따른 품질 평가
한국원예학회 학술발표요지
1995 .10
Taxonomic Relationships in Asian Pears (Pyrus spp.) Using Cluster Analysis of Morphological Characteristics
HORTICULTURE ENVIRONMENT and BIOTECHNOLOGY
2004 .08
Effects of Combined Treatment of CPPU and GA on Fruit Characteristics of Several Japanese Pear Cultivars
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
배 과피오염 발생원인 구명
HORTICULTURE ENVIRONMENT and BIOTECHNOLOGY
1999 .08
Effect of different pollen sources on fruit characteristics and quality in ‘Niitaka’ pears (Pyrus pyrifolia Nakai)
Korean Journal of Agricultural Science
2017 .03
Comparison of Structural Carbohydrate in Three Asian Pear Cultivars during Fruit Development
한국원예학회 학술발표요지
2019 .10
배 생육 초기 토양수분이 과형 및 과실품질에 미치는 영향
한국원예학회 학술발표요지
2008 .05
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