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수확 후 온도처리가 복숭아 (‘미백도’ 및 ‘수미’) 저온 저장 중 품질에 미치는 영향
한국원예학회 학술발표요지
2017 .10
The Effects of Fruit Load and Thinning Time on the Yield and the Fruit Quality of Pear ‘Whangkeumbae’
한국원예학회 학술발표요지
2019 .05
Aril Paleness, New Physiological Disorder in Pomegranate Fruit (Punica granatum) : Physical and Chemical Changes during Exposure of Fruit Disorder
HORTICULTURE ENVIRONMENT and BIOTECHNOLOGY
2009 .08
배의 크기에 따른 품질 평가
한국원예학회 학술발표요지
1995 .10
배 생육 초기 토양수분이 과형 및 과실품질에 미치는 영향
한국원예학회 학술발표요지
2008 .05
Effect of different pollen sources on fruit characteristics and quality in ‘Niitaka’ pears (Pyrus pyrifolia Nakai)
Korean Journal of Agricultural Science
2017 .03
‘추황배’ 착과량에 따른 과실특성 및 과중분포
한국원예학회 학술발표요지
2014 .05
배의 부위별 당의 분포
한국원예학회 학술발표요지
1995 .10
배 과피오염 발생원인 구명
HORTICULTURE ENVIRONMENT and BIOTECHNOLOGY
1999 .08
Estimating Fruit Quality through Image Analysis for 'Niitaka' Asian Pear Fruits
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
신고 배의 화총내 착과 위치별 과실 품질비교
한국원예학회 학술발표요지
2009 .05
Influence of Fruit Maturity on the Physiological Characteristics of Asian Pear
한국원예학회 학술발표요지
2018 .10
신고 배 주산지별 품질특성 및 과실등급 재설정 방향
한국원예학회 학술발표요지
2009 .05
The Role of Cell Wall Bound and Soluble Acid Invertases in the Development of Japanese Pear Fruit
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
배의 품종별 품질 평가
한국원예학회 학술발표요지
1996 .05
Effect on Fruit Setting and Damage of Fruit Tree by Strong Wind
한국원예학회 기타 간행물
2008 .12
Exocarp Development Related to Fruit Skin Disorders in ‘Niitaka’ Pear Fruit
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
‘한아름’ 배의 저장 및 유통온도 조건에 따른 품질 및 생리장해 발생 비교
Korean Journal of Agricultural Science
2013 .09
‘추황배’ 품종의 엽과비 처리에 따른 과실특성
한국원예학회 학술발표요지
2012 .05
The Effect of Putrescine Application on Fruit Set and Fruit Size in Japanese Pear ‘Housui’
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
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