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찹쌀의 수침중 성질 변화
한국식품과학회지
1993 .02
Physicochemical Properties of Japonica Non-Waxy and Waxy Rice during Kernel Development
Food Science and Biotechnology
2006 .04
수침이 찹쌀의 이화학적 성질에 미치는 영향
한국식품과학회지
1993 .10
찰흑미와 일반찰벼의 물리적 특성
한국식품과학회지
2002 .04
찹쌀 가루 용액으로 세척된 청결미의 품질 특성
한국식품과학회지
2001 .08
Effects of Waxy Rice Flours on Rice Muffins Containing Various Combinations of Nonwaxy/Waxy Rice Flour
Food Science and Biotechnology
1994 .06
찰보리를 이용한 인절미 제조와 품질 특성
한국식품영양과학회지
1998 .11
Physicochemical properties of waxy rice flours prepared from soaked waxy rice grains with different soaking times
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2013 .11
찹쌀 전분의 분자 구조적 성질
한국식품과학회지
1992 .12
가교화 찹쌀전분의 물리화학적 성질 및 유과제조 특성
한국식품과학회지
2007 .10
맵쌀 혼합비율에 따른 유과의 품질특성
한국식품과학회지
1991 .10
찰흑미와 일반찰벼의 열수가용성 물질
한국식품과학회지
2002 .04
Aging of Waxy Rice Starch and Amylopectin Gels Isolated from Waxy and Nonwaxy Rice Starches
Food Science and Biotechnology
1999 .08
Molecular Structure of β-Glucans Isolated from Non-waxy and Waxy Barley
Food Science and Biotechnology
2004 .12
Microbiological and Biochemical Characterization of the Traditional Steeping Process of Waxy Rice for Yukwa (a Korean Oil - Puffed Snack) Production
Journal of Food Science and Nutrition
2004 .06
Effects of Moisture Contents of Waxy Paddy on the Physical Properties of Dry-Milled Rice Flour in Comparison with Wet-Milled Rice Flour
Food Science and Biotechnology
1995 .09
Properties of Fractions from Waxy Rice Flour Classified with Particle Size
Food Science and Biotechnology
2001 .02
일반계 및 다수계 찹쌀 전분의 점성 특성
한국식품과학회지
1985 .04
統一 찹쌀의 加工 및 調理特性에 관한 硏究
한국식품과학회지
1977 .06
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