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Genetic analysis of taste-active compounds in Korean native chicken red brown line
한국가금학회 정기총회 및 학술발표회
2024 .11
세계 식품 향료시장의 환경과 법적규제
식품과학과 산업
2017 .12
Determination of orthonasal threshold of key volatile flavor compounds responsible for traditional doenjang flavor in two different matrices
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Study on the Release of Beef-like Flavor Compounds in Plant-based Meat
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Analysis of Consumers' Preferences and Price Sensitivity to Native Chickens
한국축산식품학회지
2017 .01
What is a Taste and Flavor?
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
QTL analysis for taste-active compounds in Korean native chicken meat
한국가금학회 정기총회 및 학술발표회
2016 .11
청국장과 된장의 휘발성 향기성분 데이터베이스
식품과학과 산업
2017 .12
Comparison of Functional Compounds and Micronutrients of Chicken Breast Meat by Breeds
Food science of animal resources
2019 .01
Chemical profiling of insect-resistant rice shows that geographical variations produce greater differences in chemical composition than genetic modifications
Plant Biotechnology Reports
2023 .02
배주스의 휘발성 향기성분
한국식품영양학회지
2018 .01
충북지역 된장의 발효기간 중 이화학적 품질 및 향기 특성
한국식품영양학회지
2019 .01
한국의 토종닭 유전자원의 보존 현황 조사 연구
Journal of Animal Breeding and Genomics
2022 .12
Identification of the chicken type by comparison of signature of selection between Korean native chicken and commercial layer
한국가금학회 정기총회 및 학술발표회
2019 .06
Comparison of Volatile Flavor Compound Profile of Rice Doenjangs made with Different Koji and Salt Ratio
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Genetic studies for the economic traits in Korean native chicken
한국가금학회 정기총회 및 학술발표회
2018 .10
Identification of the chicken type by comparison of signature of selection between Korean native chicken and commercial broiler
한국가금학회 정기총회 및 학술발표회
2019 .06
Variance component QTL analysis for free amino acid contents in breast and thigh meats in Korean native chicken
한국가금학회 정기총회 및 학술발표회
2015 .11
Comparison of Isoflavones and Aroma Volatile Flavor Compounds in Soybean Leaf Tea from Different Cultivation Conditions
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Sensory Qualities and Volatile Flavor Profiling of Commercial Apple Juices in Korea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
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